Op afspraak geopend

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden

Belgisch hardsteen tuintafel met gevlochten tuinstoelen

Deze Belgisch hardstenen tuintafel biedt plaats aan minstens 8 personen. Het tafelblad is gemaakt van Belgisch hardsteen en voorzien van een papegaaienbek randafwerking. Het Paris onderstel is verzinkt en antraciet gecoat waardoor bestand tegen alle weersinvloeden. De stoelen van het Nederlandse merk 4Seasons Outdoor zijn gemaakt van naturel kunststof vlechtwerk en de all weather kussens zijn inbegrepen.

90542

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Belgisch hardsteen (gezoet) 1x Blad 30mm dik Belgisch hardsteen (gezoet)
0.-
Tafelonderstel Paris 1x Tafelonderstel Paris
0.-
Chester dining tuinstoel 8x Chester dining tuinstoel

Normale prijs: 379.-

Special Price 322.-

0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90542
Merk Hawk
Deze Belgisch hardstenen tuintafel biedt plaats aan minstens 8 personen. Het tafelblad is gemaakt van Belgisch hardsteen en voorzien van een papegaaienbek randafwerking. Het Paris onderstel is verzinkt en antraciet gecoat waardoor bestand tegen alle weersinvloeden. De stoelen van het Nederlandse merk 4Seasons Outdoor zijn gemaakt van naturel kunststof vlechtwerk en de all weather kussens zijn inbegrepen.
Omschrijving Blad 30mm dik Belgisch hardsteen (gezoet)
Natuurlijk en eerlijk Belgisch hardsteen ook wel Arduin genoemd geeft een prachtige uitstraling aan uw tuintafel, of u nu de voorkeur geeft aan een hedendaagse, klassieke of landelijke stijl. Belgische kalksteen weet altijd weer de gevoelige snaar te raken. Arduin tafelbladen verdienen wel regelmatig onderhoud, om olie en vetvlekken te voorkomen. Natuurlijk zijn er verschillende randafwerkingen mogelijk.

Tafelonderstel Paris
Paris de klassieker onder de smeedijzeren tafelonderstellen, royaal voorzien van massieve smeedijzeren krullen welke het onderstel een aristocratische uitstraling geven.

Chester dining tuinstoel
De Chester dining tuinstoel van 4 Seasons Outdoor is vervaardigd uit het zgn. Hularo Wicker. Dit Wicker is bestand tegen vele invloeden zoals UV, chloor en zoutwater. Een klassieke lijn, maar met de wensen en kwaliteitseisen van nu. De dining tuinstoel is 100% recyclebaar, al gaat de set erg lang mee. We geven namelijk 10 jaar garantie op deze stoel. De Chester dining tuinstoel wordt geleverd met het bijpassende all weather kussen.
Wat is Belgisch hardsteen?

Belgisch hardsteen heeft een prachtige natuurlijke en authentieke uitstraling. Het kan worden toegepast in zowel de hedendaagse, klassieke als landelijke stijl. Ongeacht of u het materiaal voor uw interieur, uw tuin of uw gevel gebruikt, het past zich moeiteloos aan uw stijl en wensen. Hij verrijkt uw terras, vloer, werkblad, douche of gevel met stijl en karakter.

Lees meer over Belgisch hardsteen

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Wat is Wicker / rope?

Wicker en rope is een uit hoogwaardig kunststof vervaardigde vezel gebaseerd op de looks van rotan. Waar voorheen deze vezels, afkomstig van de rotanpalm uit de subtropen werden gebruikt, heeft wicker deze ietwat gevoelige vezel vervangen. Het gebruik van deze kunststof draad is bijzonder veelzijdig. Wicker is beschikbaar in diverse kleuren, texturen en diktes.

Lees meer over Wicker / rope

Deel deze pagina

Online advies
en inspiratie

Elke dag bereikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur (behalve zaterdag en zondag)

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.