Bello white hocker

De technologie staat nooit stil. Het technisch hoogstaande Silvertex buitentextiel welke is gebruikt voor deze Bello Hocker, heeft een revolutie teweeg gebracht in tuinmeubelland.

10157

Nog 1 voorradig, anders 7 - 9 weken

240.-
OF

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 1 voorradig, anders 7 - 9 weken
Artikelnummer 10157
Merk Triniti
Gewicht 4 kg
Hocker (b x d x h)500 x 500 x 510 mm
De technologie staat nooit stil. Het technisch hoogstaande Silvertex buitentextiel welke is gebruikt voor deze Bello Hocker, heeft een revolutie teweeg gebracht in tuinmeubelland.
Plus- en minpunten
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Water- en vlekafstotend
  • Look en feel van binnenstof
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stapelbaar (omgekeerd op elkaar)
Wat is Silvertex?

Silvertex® is een hoogwaardige vinyl-achtige buitenstof die al jaren met succes wordt gebruikt in de plezierjacht. Het is UV- en vorstbestendig, en 100% waterdicht. Hierdoor kunnen de tuinmeubelen jaar in jaar uit buiten staan. De stof is door zijn samenstelling en gewicht oersterk, flexibel en slijtvast. De innovatieve Vinyl topcoating zorgt er bovendien voor dat Silvertex® antibacterieel is.

Lees meer over Silvertex

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar