Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart geopend

Zaterdag 29 februari van 9:30 tot 16:00 uur. Zondag 1 maart van 12:00 tot 16:00 uur.

Adres & Openingstijden

Bijzettafel basalt met rvs

Roestvrij staal Bijzettafeltjes, zijn er in tientallen afmetingen, en met diverse soorten tafelbladen. De lengtes en breedtes zijn in standaard modulen beschikbaar van 60cm tot 160cm breedte, en in diverse lengtes.

80007

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Basalt (gevlamd) 1x Blad 30mm dik Basalt (gevlamd)
0.-
Salontafelonderstel Zijliggers RVS 1x Salontafelonderstel Zijliggers RVS
0.-
680.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80007
Merk Hawk
Roestvrij staal Bijzettafeltjes, zijn er in tientallen afmetingen, en met diverse soorten tafelbladen. De lengtes en breedtes zijn in standaard modulen beschikbaar van 60cm tot 160cm breedte, en in diverse lengtes.
Omschrijving Blad 30mm dik Basalt (gevlamd)
Deze gevlamde variant van de Basalt tafelbladen, zijn zo als alle Basalt bladen meer gevoelig voor zuren. Echter groot pluspunt van de gevlamde variant dat hij minder gevoelig is voor krassen, en een wat grijze uitstraling heeft. Een Basalt gevlamd rond tafelblad is bikkelhard, en leverbaar tot een diameter van maximaal Ø1200mm, in vierkant is de maximale maatvoering 1200x1200mm.

Salontafelonderstel Zijliggers RVS
Dit onderstel met RVS liggers aan de zijkanten is erg stijlvol, duurzaam en modern. Het onderstel wordt in Nederland vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen, maar ook voor houten tafelbladen. Het voor zowel voor binnen als voor in uw tuin te gebruiken.
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Wat is Basalt?

Basalt is een prachtige blauwgrijze tot zwarte natuursteensoort. Het wordt gevormd door de stolling van lava of magma aan het oppervlak. Door snelle afkoeling van het 1100 °C hete basaltgesteente zijn geen grote kristallen gevormd, zoals bij bijvoorbeeld graniet veelal wel het geval is. Basalt is weinig poreus, zeer hard (vergelijkbaar met graniet) en vorstbestendig.

Lees meer over Basalt

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. White Wash Protector

  White Wash Protector

  30.-
 2. Instant Grey Protector

  Instant Grey Protector

  30.-
 3. Hardwood Protector - red brown

  Hardwood Protector - red brown

  25.-
 4. Teak Shield transparant

  Teak Shield transparant

  30.-
 5. Instant Taupe Protector

  Instant Taupe Protector

  30.-
 6. Vintage Teak Protector - dark brown

  Vintage Teak Protector - dark brown

  25.-
 7. Teak Protector - licht bruin

  Teak Protector - licht bruin

  25.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar