Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Blad 30mm dik Black Mustang leisteen

Black Mustang is een asgrauwe Leisteen, welke gebruikt wordt voor tafelbladen. Het blad heeft een wat grove robuuste uitstraling. De krasgevoeligheid van deze steensoort is hoger dan bij graniet.

30 mm

12386

Nog 1 voorradig, anders 14 - 16 weken

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 1 voorradig, anders 14 - 16 weken
Bladdikte 30 mm
Gewicht per m3 2800 kg
Artikelnummer 12386
Plus- en minpunten
Wat is Leisteen?

Leisteen is puur natuur. Het oppervlak heeft geen bewerking ondergaan waardoor de gelaagdheid en kleurnuances sterk naar voren komen en een uniek geheel vormen. Leisteen is evenals marmer een metaform gesteente. Echter wordt leisteen gekenmerkt door afwisselende laagjes kwarts met veldspaat en laagjes mica. Door het natuurlijk splijtoppervlak hebben ze veelal een ruw uiterlijk.

Lees meer over Leisteen

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.