Blad 30mm dik Crystal Grey graniet (gezoet)

Licht bijna wit van kleur met grijze en zwarte minerale spots wat het tafelblad zijn speciale uitstraling geeft. Een Granieten gezoete tafelblad Crystal Grey is een echte klassieker onder de tafelbladen. De bladen worden door hun uitstraling wel eens verwisseld met Granito tafelbladen.

30 mm

12357

Op aanvraag

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid Op aanvraag
Artikelnummer 12357
Merk Hawk
Bladdikte 30 mm
Gewicht per m2 90 kg
Licht bijna wit van kleur met grijze en zwarte minerale spots wat het tafelblad zijn speciale uitstraling geeft. Een Granieten gezoete tafelblad Crystal Grey is een echte klassieker onder de tafelbladen. De bladen worden door hun uitstraling wel eens verwisseld met Granito tafelbladen.
Omschrijving

Dit granieten blad wordt geleverd in de gezoete oppervlaktebewerking, waardoor het oppervlak een matte uitstraling krijgt. De granieten bladen zijn zowel in rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De maximale lengte waarin Crystal Grey verkrijgbaar is bedraagt 2400mm. De standaard dikte waarin Crystal Grey geleverd wordt is 30mm met een standaard facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).

Plus- en minpunten
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Mooie natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam: hard en weinig poreus
  • Geheel zuurbestendig
  • Kleurvast
  • Niet verkrijgbaar in lengte >2400mm
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar