Blad 30mm dik Pearl White graniet (gepolijst)

Pearl White is een mooie naam voor deze prachtige Parelwitte granietsoort, in gepolijste uitvoering komen de gekleurde spots volledig tot hun recht. Het blad wordt veel gebruikt voor eettafels, salontafels en tuintafels in allerlei vormen en maten.

30 mm

12378

Op aanvraag

* Verplichte velden

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid Op aanvraag
Artikelnummer 12378
Merk Hawk
Bladdikte 30 mm
Gewicht per m2 90 kg
Pearl White is een mooie naam voor deze prachtige Parelwitte granietsoort, in gepolijste uitvoering komen de gekleurde spots volledig tot hun recht. Het blad wordt veel gebruikt voor eettafels, salontafels en tuintafels in allerlei vormen en maten.
Omschrijving

Dit granieten blad wordt geleverd in de gepolijste oppervlaktebewerking, waardoor het oppervlak een luxe ietwat spiegelende uitstraling krijgt. De kleur en structuur komt hierbij het meest tot uiting. De granieten bladen zijn zowel in rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De maximale lengte waarin Pearl White verkrijgbaar is bedraagt 3000 mm. De standaard dikte waarin deze granieten bladen geleverd wordt is 30 mm met een standaard facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).

Plus- en minpunten
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten
 • Prachtig stijlvolle tevens klassieke uitstraling
 • Door polijsten komt kleur en structuur goed tot uiting
 • Erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam
 • Geheel zuurbestendig en kleurvast
 • Gepolijste bladen reflecteren het zonlicht meer
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Tafelonderstel Universal

  Tafelonderstel Universal

  v.a. 285.-
 2. Tafelonderstel Versailles

  Tafelonderstel Versailles

  v.a. 345.-

Anderen bekeken ook

 1. Blad Dekton Bergen (gloss)

  Blad Dekton Bergen (gloss)

  v.a. 230.-
 2. Blad Dekton Vienna (gloss)

  Blad Dekton Vienna (gloss)

  v.a. 185.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.