Virtueel showroombezoek

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus snappen we dat je liever onze tuinmeubelen bekijkt zonder de deur uit te hoeven.
Start daarom nu een videogesprek via WhatsApp met ons!

Lees verder

Blad 30mm dik Teak

Onze vakmensen gebruiken alleen de allerbeste teakhout planken voor het vervaardigen van tafelbladen, u zult dan ook jarenlang plezier beleven aan tafels van deze kwaliteit. De verbindingen onder de tafelbladen zijn vervaardigd uit roest vast staal.

30 mm

13457-EE

2 - 4 weken

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
Artikelnummer 13457-EE
Merk Hawk
Bladdikte 30 mm
Gewicht per m2 26 kg
Onze vakmensen gebruiken alleen de allerbeste teakhout planken voor het vervaardigen van tafelbladen, u zult dan ook jarenlang plezier beleven aan tafels van deze kwaliteit. De verbindingen onder de tafelbladen zijn vervaardigd uit roest vast staal.
Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.

Laatst door jou bekeken

  1. RVS tuintafel met teak tafelblad en RVS stoelen
  2. Houten tafelblad met RVS onderstel en stoelen
  3. Blad 30mm dik Guariuba
  4. Falck RVS grey dining tuinstoel stapelbaar
  5. RVS Tuintafel en banken met houten blad
  6. Derby teak aluminium tuintafel en bank met 3 Scandic dining tuinstoelen
  7. Louvre teak tuintafel met 6 Lisboa ice/teak dining tuinstoelen