Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart geopend

Zaterdag 29 februari van 9:30 tot 16:00 uur. Zondag 1 maart van 12:00 tot 16:00 uur.

Adres & Openingstijden

Blad 40mm dik Bilinga

Bilinga is een zwaar en dicht hardhout met FSC keurmerk, om het de natuurlijke uitstraling te laten behouden wordt het niet glad geschuurd. Als je niet wilt dat het blad verkleurt in de zon, is het nodig om het blad regelmatig te behandelen met Teak protector.

40 mm

13037-EE

4 - 6 weken

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
Artikelnummer 13037-EE
Merk Hawk
Bladdikte 40 mm
Gewicht per m2 35 kg
Bilinga is een zwaar en dicht hardhout met FSC keurmerk, om het de natuurlijke uitstraling te laten behouden wordt het niet glad geschuurd. Als je niet wilt dat het blad verkleurt in de zon, is het nodig om het blad regelmatig te behandelen met Teak protector.
Omschrijving

Details voor tafelblad Bilinga

Bilinga is een zwaar en dicht hardhout met FSC keurmerk, om het de natuurlijke uitstraling te laten behouden wordt het niet glad geschuurd. Als u niet wilt dat het blad verkleurt in de zon, is het nodig om het blad regelmatig te behandelen met Teak protector.

Materiaal Bilinga hardhout

Bilinga, ook wel Opepe genoemd, is een harde houtsoort uit West Afrika en wordt vaak vergeleken met Bankirai. Bilinga heeft zeer gunstige sterkte-eigenschappen en een hoge duurzaamheid. Hawk levert het Gilinga hout onder het FSC keurmerk. Dat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Aanvankelijk heeft Bilinga hout een geelbruine kleur. Onder invloed van regen, zon en lucht zal Bilinga naar potloodgrijs verkleuren.

Onderhoud Guariuba tafelbladen

Voor een optimaal gebruik en lange levensduur raden wij aan om Bilinga hout te onderhouden. Het hout wordt onbehandeld bij u geleverd.

Plus- en minpunten
  • Goed combineerbaar met RVS, stalen, stenen en andere houten onderstellen
  • Bilinga is een harde houtsoort, welke relatief weinig werkt (vervormt en splijt)
  • Het hout wordt geleverd onder het FSC keurmerk
  • Het is een eigen product, in Nederland gemaakt
  • Het hout kan in het begin, onder invloed van vocht (regen en dauw) afgeven
  • Houten tafelbladen vergen regelmatig onderhoud
Wat is Bilinga?

Bilinga (in België ook wel Opepe genoemd) is een populaire hardhoutsoort uit West Afrika en is te vergelijken met Bankirai en Iroko. Bilinga is erg zwaar, dicht en wordt geleverd onder het FSC keurmerk. Om het de natuurlijke uitstraling te laten behouden wordt het niet glad geschuurd. Bilinga is zeer breed toepasbaar. Het vindt zijn toepassing in bijvoorbeeld parkbanken, hekken, poorten, parket en meubelen.

Lees meer over Bilinga

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar