Blad Dekton Liquid Shell (velvet)

De Liquid Shell is een subtiel en zacht Dekton blad, met het patroon is een eerbetoon gemaakt aan hetgeen zich onder de golven van de oceaan bevindt. De parelachtige tint wordt afgewisseld met gebroken wit en een golvend patroon zoals dat van het landschap van de oceaanvloer.

15023

3 - 5 weken

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Gewicht per m3 2550 kg
Artikelnummer 15023
Merk Dekton
Omschrijving Het Dekton blad Liquid Shell is, met zijn subtiele en zachte tonen, een eerbetoon aan het landschap onder de oceaan. Een zachte, ritmische stroming die nieuwe texturen en soepele oppervlakten creëert. In samenhang met de getijden van de oceaan wordt het ontwerp van de Liquid Shell ook geïnspireerd door de maan. Het gebroken wit en de parelachtige tint in het blad doen hierdoor perfect denken aan het golvende patroon van een oceaanbodem.
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlek- en waterbestendig
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Anderen bekeken ook

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.