Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Blad Dekton Vera (matt)

De aderen en achtergrond van cementlook maken van de Dekton Vera een mix tussen natuurlijk en industrieel waarbij de elegantste elementen van beide het best tot hun recht komen. De grijsachtige achtergrond samen met de lichte aderen wijken af van de esthetiek van traditionele kleuren. Het blad heeft een unieke grijze uitstraling met een matte afwerking. De Dekton Vera is onderdeel van de Natural collectie en verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen.

14510

3 - 5 weken

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Gewicht per m3 2550 kg
Artikelnummer 14510
Merk Dekton
Omschrijving

Dit Dekton tafelblad behoort tot de Natural collectie en is verkrijgbaar in een matte afwerking. De bladen zijn verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen. Deze kan je zelf bepalen. Levering van andere diktes, het opdikken van bladen of andere afmetingen is mogelijk.

Dekton tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende dikte namelijk 8mm, 12mm en 20mm. Een 8mm dik tafelblad dient volledig ondersteunt te worden door middel van een onderplaat. Een 12mm dik Dekton tafelblad mag, over het algemeen maximaal 250mm vrije overhang hebben. Een 20mm dik Dekton tafelblad mag maximaal 500mm vrije overhang hebben. Hoe ver een Dekton tafelblad precies mag oversteken is ook mede afhankelijk van het tafelonderstel. Natuurlijk is het in alle gevallen van belang dat het tafelblad goed wordt ondersteund door middel van een stevig framewerk.

Onze Dekton bladen zijn te combineren met vrijwel ieder tafelonderstel. Wanneer je niet zeker weet of een combinatie mogelijk is of wanneer er vragen zijn over Dekton tafelbladen dan staan onze adviseurs je graag te woord.

Plus- en minpunten
 • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
 • Slijtvast en UV-bestendig
 • Hoge krasbestendigheid
 • Vlek- en waterbestendig
 • Hoge vuur- en hittebestendigheid
 • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Anderen bekeken ook

 1. Accor anthracite dining tuinstoel

  Accor anthracite dining tuinstoel

  459.-

Dekton Natural Collectie

De Dekton bladen uit de Natural collectie zijn geïnspireerd op echte bladen die ook in de natuur voorkomen. In deze collectie zijn onder andere bladen opgenomen met een marmeren uitstraling. Deze lichte of donkere bladen zijn voorzien van mooie aderen en natuurlijke kleuren. Naast de marmer looks zitten er ook bladen met een kalksteen look in deze collectie. Het voordeel van deze bladen ten opzichte van echt marmer of kalksteen is dat de Dekton bladen zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Bekijk de volledige Dekton Natural collectie

 1. Dekton tuintafel met RVS kruispoot onderstel
 2. Dekton tafelblad met gecoat stalen onderstel
 3. Dekton tuintafel met stoere houten kruispoot onderstel
 4. RVS tuinset met Dekton tafelblad en tuinstoelen
 5. Design tafel met Dekton blad en stalen onderstel
 6. Dekton tuintafel met RVS onderstel en tuinstoelen
 7. Industriële tafel met Dekton tafelblad
 8. Stalen tuintafel met Dekton Entzo tafelblad
 9. Aura15 Dekton tafel met stalen onderstel
 10. Tuinset met Dekton tafelblad en 6 tuinstoelen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.

Laatst door jou bekeken

 1. Blad Dekton Kira (matt)
 2. Blad Dekton Opera (velvet)
 3. Blad Dekton Kairos (matt)
 4. Blad Dekton Entzo (matt)
 5. Blad Dekton Aura15 (matt)
 6. Blad Dekton Edora (texture)
 7. Blad Dekton Danae (matt)
 8. Blad Dekton Sirocco (matt)
 9. Blad Dekton Fossil (matt)