Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Blad Sensa Bianco Antico (gloss)

Met spectaculaire, patroonloze kleuren, vormen en lijnen. Dit unieke stuk is een natuurlijk kunstwerk binnen handbereik.

14199-BIANCO-ANTICO

3 - 5 weken

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Gewicht per m3 3000 kg
Artikelnummer 14199-BIANCO-ANTICO
Merk Sensa
Omschrijving Sensa by Cosentino is het natuurlijke granieten oppervlak van Cosentino Group met een unieke uitstekende vlekbestendigheid. Elegante oppervlakken van hoge kwaliteit met betrouwbare eigenschappen en een garantie van 15 jaar op het materiaal.

Sensa by Cosentino® presenteert een graniet collectie van Cosentino Group. Vanuit Brazilië en India brengen we deze uitzonderlijke selectie van de prachtigste stenen die de natuur te bieden heeft. Uitvoering geschied op basis van strikte criteria om unieke, elegante en exotische oppervlakken te verkrijgen. Elke plaat is uniek, esthetische perfectie die leidt tot unieke, elegante oppervlakken met een exotische, maar toch subtiele uitstraling. Uniek. Het bijvoeglijk naamwoord is passend.

De granieten van Sensa by Cosentino ongergaan een speciale behandeling die ze voorziet van hun unieke eigenschappen die de bladen jaar in jaar uit mooi houden. Het onderhoudsgemak, reinigen vergt enkel een sopje en met warm water en een spons, en de garantie op het materiaal van 15 jaar, maakt van Sensa de perfecte keuze. Cosentino onderwerpt de granieten aan een onzichtbare, duurzame behandeling, waarbij de behandeling een moleculaire verbinding aangaat met het materiaal waarbij het materiaal niet dichtgezet wordt maar het laat ademen. Dit verhoogt de natuurlijke eigenschappen en levensduur. Het proces verandert oppervlaktespanning van het graniet, waardoor vloeistoffen niet meer kunnen intrekken in het materiaal.

De kleuren van Sensa by Cosentino zijn uniek en exclusief, zoals de aarde waaruit ze voortkomen. Er zijn tien kleuren beschikbaar, met ieder een eigen unieke afwerking: gepolijst, leathered of caresse. Alle vertegenwoordigen de grootsheid van de natuur speciaal geselecteerd door Cosentino, om deze oppervlakken te verwerken in een unieke en ongeëvenaarde ontwerpen.

Sensa by Cosentino® natuursteen is een natuurlijk product. Het is dus niet mogelijk om te garanderen dat de voorbeelden uit de winkel en de foto's perfect passen bij het uiteindelijke keukenblad
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Duurzaam: hard en weinig poreus
  • Hoge krasbestendigheid
  • Zuurbestendig
  • Mooie natuurlijke uitstraling
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • 100% natuurproduct
  • Onbehandeld niet olie- of vetbestendig
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.