Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Losse bladen voor een bank

De bankbladen zijn volledig op maat te bestellen. Maar om het je gemakkelijker te maken hebben we alvast een aantal afmetingen voorgeselecteerd. De meest gangbare vorm voor een bankblad is rechthoekig. Echter kunnen we bladen in ieder gewenste vorm produceren. Naast bankbladen maken we ook de onderstellen op maat. Zo creëer je een set die volledig bij jou past.

Houten bankbladen of een blad van graniet

Een bank moet lekker zitten, passen bij de rest van je inrichting en liefst ook nog schappelijk geprijsd zijn. En daarnaast nog gemakkelijk in onderhoud, nietwaar? Daarom is een natuurstenen bankblad ideaal. Want graniet, hardsteen, basalt of Dekton vergt weinig onderhoud. Houten banken vergen iets meer onderhoud. Kies daarom goede hardhout soorten als Teak en Guariuba, dan valt het wel mee.

Los bankblad voor binnen én buiten

Onze bankbladen zijn van uitstekende kwaliteit. Dit maakt ze bijna allemaal geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Voor binnen zijn zelfs nog meer materialen geschikt dan buiten. Want eiken houten bankbladen zijn in diverse lakkeringen verkrijgbaar. Maar ook marmer en composieten zijn voor binnen wél geschikt. Graniet, basalt en Dekton bladen zijn buiten prima te gebruiken en blijven er precies hetzelfde uit zien. Terwijl hardstenen bankbladen zonder behandeling vaak wat lichter van kleur worden.

Granieten tuinbank in landelijke stijl

Naast landelijke granieten tuinbanken hebben we een ruim assortiment tuinbanken gemaakt van hout wat eenzelfde of ietwat klassiekere sfeer geeft. Net zoals de tuintafel bladen zijn de bankbladen ook in diverse randafwerkingen verkrijgbaar. Zo kunnen de granieten of hardstenen banken voorzien worden van een klassieke papegaaienbek of bullnose rand. Dit laatste geeft de bank naast een mooie afwerking een comfortabelere zit. Naast klassieke en landelijke tuinbanken zijn ook wat modernere modellen te maken. Neem als voorbeeld een RVS tuinbank met Dekton tafelblad. Of een gepolijst granieten bankblad met een stalen onderstel. Wat naast modern ook een industrieel karakter heeft.

Nieuwe tuinbank met onderstel op maat

Naast je voorkeur voor de kleur, materiaal, vorm en stijl van het bankblad is het type onderstel wat het blad draagt erg belangrijk bij de keuze. Om een samenhangend geheel te creëren is een goede combinatie van onderstel en blad noodzakelijk. Zoals hiervoor genoemd zijn RVS onderstellen uitstekend te combineren met moderne spiegelende (dunnere) bladen van gepolijst graniet, glas, composiet of keramiek. Dekton en houten bankbladen passen weer uitstekend op een stalen onderstel. Hardstenen en basalt tafelbladen passen op hun beurt erg mooi op smeedijzeren en houten onderstellen.

Online tuinbank blad kopen

Een complete stenen tuinbank, losse bankbladen of onderstellen voor je tuinbank koop je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen berekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de bladen zelf produceren leveren we de producten tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.