Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Marmeren bijzet- & salontafelbladen

Vorm
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (2)
Afmetingen
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (4)
Kleur
Stijl
 1. (4)
 2. (4)
 3. (2)
 4. (4)

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Op maat gemaakte salontafel

Je kunt kiezen uit de mooiste kleuren en de meest bijzondere afwerkingen. Het is jouw interieur of tuin, dus kies de tafel die je wilt. Van driehoekige tot vierkante en rechthoekige salontafels. Wij maken alle natuurstenen of houten bladen voor jou op maat.

Marmeren bijzettafel of glazen salontafel

Op zoek naar een hip en trendy marmeren bijzettafel? Of ga je voor een modern glazen salontafel? Hawk biedt een ruime keuze aan materialen voor jouw tafel. Naast een marmeren tafelblad kan je ook kiezen voor een wat onderhoudsvriendelijker blad gemaakt van graniet, keramiek of composiet. Houdt je van meer geleefd hout, kies dan voor eiken of teak. Iedere materiaalsoort heeft haar eigen specifieke kenmerken. Graag verwijzen we hiervoor naar de diverse materiaalpagina’s.

Los salontafel blad voor binnen én buiten

Onze salontafelbladen zijn van uitstekende kwaliteit. Dit maakt ze bijna allemaal geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Alleen HPL en composieten tafelbladen zijn minder geschikt voor buitengebruik. Naast bladen voor je salontafel of bijzettafel maken we ook bladen voor je eettafel, bartafel, sidetables of banken.

Trendy en stoere salontafels

Ben je op zoek naar een stoere houten salontafel? Of heb je liever een salontafel met een industriële look? Kies dan voor één van de vele Dekton soorten. Of ben je meer op zoek naar een landelijke salontafel met een Belgisch hardstenen blad? Door het juiste kleur- en materiaalgebruik en de mogelijkheid tot verschillende oppervlakte- en randbewerkingen is er altijd een salontafel dat bij jou stijl past. Onze bladen zijn verdeeld in 5 stijlgroepen: basic tafelbladen voor een woonstijl waarin eenvoud met pure elementen wordt gecombineerd; voor de woonstijl met strakke lijnen zijn dunnere moderne tafelbladen van gepolijst graniet, composiet of Dekton geschikt; stijlvolle Belgisch hardstenen tafelbladen met een speciale randafwerking zorgen voor een klassieke sfeer en robuuste houten tafelbladen zorgen voor een landelijke sfeer.

Een salontafel onderstel

Naast je voorkeur voor de kleur, materiaal, vorm en stijl van het tafelblad is het type onderstel wat het salontafelblad draagt erg belangrijk bij de keuze. Om een samenhangend geheel te creëren is een goede combinatie van onderstel en blad noodzakelijk. Zo zijn er meer basic minimalistische onderstellen geschikt voor een dun Dekton of glazen blad, maar ook wat robuustere stalen onderstellen voor een dikker houten of stenen blad.

Online salontafel kopen

Een complete salon- of bijzettafel, losse salontafel bladen of onderstellen koop je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de tafelbladen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.