Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Dekton tafelbladen

Stijl
 1. (41)
 2. (7)
 3. (7)
 4. (41)
 5. (4)
Vorm
 1. (41)
 2. (41)
 3. (41)
Afmetingen
 1. (41)
 2. (41)
 3. (41)
 4. (41)
 5. (41)
Kleur

1 - 20 van 41 artikelen

1 - 20 van 41 artikelen

1 - 20 van 41 artikelen

Over Dekton® tafelbladen

Bij ons vindt u naast complete tafels ook losse Dekton tafelbladen welke op maat gemaakt worden. Dekton is het eerste composiet materiaal wat naast binnen, ook voor buitenmeubilair geschikt is. Dus bent u op zoek naar een nieuw tafelblad voor uw eettafel binnen of de tuintafel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie Dekton® bladen standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de producent inkopen en de bladen ook nog zelf kunnen bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal Dekton tafelblad

Dekton is een composiet materiaal , met de uitstraling van natuursteen, gemaakt uit geavanceerde grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een ultracompact tafelblad een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Dit maakt het mogelijk ook dunne tafelbladen van dit materiaal te leveren. Daarnaast is een Dekton tafelblad krasvast, vlekbestendig en zowel vorst- als hittebestendig. U kunt het blad dan ook zonder zorgen voor uw tuintafel gebruiken. Bovendien is Dekton beter bestand tegen zuur en bijtende stoffen en behoud het hierdoor haar prachtige, unieke uitstraling.

Tafelbladen passend bij iedere stijl

Iedere Dektonstoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het Dekton blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van het blad. Naast de kleur verschillen de soorten Dekton in oppervlaktestructuur. Zo zijn er bladen met een matte afwerking (Matt), maar ook met een ietwat grovere textuur (Texture) of juist een gladde glanzende afwerking (Gloss). Voor iedere woonstijl is dan ook een passende soort te vinden. Om het gemakkelijker te maken hebben we de Dekton tafelbladen reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafelbladen van Dekton, Vintage & Industriële tafelbladen, Lifestyle & Landelijke Dekton tafelbladen, Modern & Design bladen of Stijlvolle & Klassieke tafelbladen.

Dekton tafelblad op maat

We kopen alle Dekton tafelbladen direct bij de producent in Spanje in. Zelf beheersen we de techniek om deze zeer harde steen te bewerken. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. Een Dekton tafelblad is beschikbaar in diverse afmetingen en diktes. De maximale afmeting van Dekton uit één plaat is 1400 bij 3200 mm. De dikte is 8, 12, 20 of 30 mm en de randafwerking standaard facet. De dikte van het blad en natuurlijk het onderstel waar het blad op komt te liggen, bepalen in grote mate welke afmetingen en vormen er mogelijk zijn.

Online tafelonderstel kopen

U kunt de Dekton tafelbladen op deze site, maar een selectie hiervan ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.