Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Granieten tafelbladen

Stijl
 1. (20)
 2. (15)
 3. (15)
 4. (16)
 5. (18)
Vorm
 1. (30)
 2. (30)
 3. (31)
Afmetingen
 1. (31)
 2. (30)
 3. (30)
 4. (28)
 5. (7)
Kleur

1 - 20 van 31 artikelen

1 - 20 van 31 artikelen

 • GRANIETEN BLADEN: HET HELE JAAR DOOR GENIETEN

  De granieten tafelbladen zijn kei hard volledig vorstbestendig en bestendig tegen zuren.

 • STEL UW GRANIETEN TUINTAFEL SAMEN

  Kies een granieten blad,
  een mooi onderstel en
  bijpassende stoelen

1 - 20 van 31 artikelen

Over granieten tafelbladen

Bij ons vindt u naast complete tafels ook losse granieten tafelbladen welke op maat gemaakt worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw stenen tafelblad voor uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie granieten bladen standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de groeve inkopen en alle bladen zelf bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal granieten tafelblad

Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door langzame afkoeling op diepte hebben de mineralen de tijd gehad om kristallen te vormen. Graniet komt in de hele wereld voor in allerlei soorten en kleuren. Een granieten tafelblad is weinig poreus, zeer hard, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Voor de granieten tafelbladen zijn er in verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk, zoals zoeten, polijsten, branden en leatheren/borstelen. Naast bladen voor de dining tafel hebben we ook granieten salontafel bladen, bladen voor bijzettafels en sidetable bladen.

Tafelbladen passend bij iedere stijl

Iedere granietsoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het granieten blad en de tekeningen in het materiaal, samen met de bewerkingsvorm bepalen de stijl van het blad. Voor iedere woonstijl is dan ook een passende natuursteensoort te vinden. Om het gemakkelijker te maken hebben we de granieten tafelbladen reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafelbladen van graniet, Vintage & Industriële tafelbladen, Lifestyle & Landelijke granieten tafelbladen, Modern & Design bladen of Stijlvolle & Klassieke tafelbladen.

Granieten tafelblad op maat

We verwerken alle natuurstenen tafelbladen in eigen beheer. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De meeste granieten tafelbladen zijn verkrijgbaar in lengtes tot over de 3000 mm. De standaard dikte is 30 mm met een standaard facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).  

Online tafelonderstel kopen

U kunt de granieten tafelbladen op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tafelbladen uit voorraad. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.