Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Hardstenen tafelbladen

Stijl
 1. (2)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (3)
Vorm
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
Afmetingen
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (3)
Materiaal
 1. (2)
 2. (1)
Kleur

3 artikelen

3 artikelen

3 artikelen

Over hardstenen tafelbladen

Bij ons vindt u naast complete tafels ook losse tafelbladen van hardsteen welke op maat gemaakt worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw stenen tafelblad voor uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie hardstenen bladen standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de groeve inkopen en alle bladen zelf bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal hardsteen tafelblad

Belgisch hardsteen is een natuurlijke, heel compacte kalksteen. Kenmerkend zijn de grijsblauwe tinten en vele fragmentarische fossiele resten van zeelelies. Chinees hardsteen is een vorm van fossiele kalksteen, maar vertoont in vergelijking met Belgisch hardsteen veel meer kalkbolletjes en minder fossielen. Hardsteen is minder hard dan graniet, waardoor de steen sneller krast en vlekt. Echter ook zeer hard, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Voor de hardstenen tafelbladen zijn er in verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk, zoals zoeten, polijsten en branden. Naast bladen voor de dining tafel hebben we ook hardstenen salontafel bladen, bladen voor bijzettafels en sidetable bladen.

Tafelbladen passend bij iedere stijl

Elke specifieke steen is uniek, natuurlijk en straalt authenticiteit uit en geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld. Of u nu de voorkeur geeft aan een hedendaagse, klassieke of landelijke stijl. Belgische kalksteen en Chinees hardsteen weerspiegelt uw persoonlijkheid en past bij verschillende woonstijlen. Ook de hardstenen tafelbladen hebben we reeds in stijlgroepen, selecteer deze hier: Basic & Pure hardsteen tafelbladen, Vintage & Industriële stenen tafelbladen, Lifestyle & Landelijke tafelbladen, Modern & Design hardsteen of Stijlvolle & Klassieke hardstenen tafelbladen.

Hardsteen tafelblad op maat

We verwerken alle natuurstenen tafelbladen in eigen beheer. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De meeste Arduin tafelbladen, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn verkrijgbaar in lengtes tot over de 3000 mm en diktes van 15 tot wel 100 mm. De standaard dikte is 30 mm met een standaard facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).  

Online tafelonderstel kopen

U kunt de hardstenen tuintafel blad op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tafelbladen uit voorraad. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.