Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Houten tafelbladen

Stijl
 1. (3)
 2. (3)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (2)
Vorm
 1. (4)
 2. (3)
 3. (3)
Afmetingen
 1. (9)
 2. (9)
 3. (4)
 4. (3)
Materiaal
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (1)
Kleur

10 artikelen

10 artikelen

 • HOUTEN TUINTAFELS: SFEERVOL & DUURZAAM

  Een tuinset met houten tafelblad past zowel in een landelijk, klassieke als industriële stijl

 • Guariuba rond

  Vanaf 620.-
 • Eiken rond

  Vanaf 596.-

10 artikelen

Over houten tafelbladen

Bij ons vindt u naast complete tafels ook losse houten tafelbladen welke op maat gemaakt worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw houten tafelblad voor uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie houten bladen standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de importeur inkopen en alle bladen zelf bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal houten tafelblad

Houten tuintafels hebben een bijzonder elegant en natuurlijk karakter. Voor de vervaardiging van onze houten tafelbladen maken we gebruik van Guariuba FSC en Teak FSC. Guariuba hardhout is een harde duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Versgezaagd is het ietwat gelig van kleur, het donkert echter vrij snel na tot rood-bruin. De draad van het hout is over het overwegend recht. Het Teak hout is eveneens een langzaam groeiende houtsoort met daardoor een fijne honingbruine houtstructuur. Het is ietwat vettig waardoor het uitermate geschikt is in ons vochtige Nederlandse klimaat. Echter kunnen we ook tafelbladen van Douglas, Bilinga en Eiken hout leveren. En hebben we naast houten tafelbladen, ook houten tafelonderstellen, houten bankbladen, bankonderstellen van hout en houten stoelen.

Tafelbladen passend bij iedere stijl

Dankzij de hoge bewerkbaarheid en natuurlijke uitstraling van hout is de toepasbaarheid van hout in uw interieur zeer breed. Of u een voorkeur voor een robuust houten industriële tafel heeft of een mooie landelijk tafel wenst, bij iedere woon- of tuinstijl is wel een passend houten tafelblad te vinden. Daarom hebben wij voor u alvast een voorselectie gemaakt van de houten tafelbladen die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde tafelbladen worden getoond: Basic & Pure houten tafelbladen, Industrieel & Vintage tafelbladen van hout, Lifestyle & Landelijke tafels met houten bladen of Modern & Design hardhouten tafelbladen.

Houten tafelblad op maat

De houten bladen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het tafelblad. In principe kunnen de tafelbladen in elke maat en vorm worden geleverd. De breedte en lengte van de planken kan variëren, evenals het aantal gebruikte planken. Ook op de kleur van hout heeft u invloed. Als onbehandeld hout wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de kleur geleidelijk naar een zilvergrijze kleur die zo kenmerkend is voor Guariuba en Teak. Met de verschillende Golden Care producten waarin een kleurverdieper zit kunt u het hout een white wash effect meegeven. Maar ook kunt u uw meubels een instant grey kleur of een honey brown kleur geven.

Online tafelbladen kopen

U kunt de houten tafelbladen op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tafelbladen uit voorraad. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.