Tweede Kerstdag

Op 2e Kerstdag - dinsdag 26 december 2017 - zijn we geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden
 Tweede Kerstdag geopend

Ronde houten tafelbladen

3 artikelen

3 artikelen

  • Guariuba rond

    Vanaf 620.-
  • Eiken rond

    Vanaf 596.-

3 artikelen

Over smeedijzeren tuintafels

Creëer jouw eigen unieke tuintafel van smeedijzer. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eentueel welke stoelen je aan de tafel wilt plaatsen. Of je op zoek bent naar een nieuwe smeedijzeren dining tafel, voor als eettafel binnen of als tuintafel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie smeedijzeren tafels standaard op voorraad. Doordat we het staal direct bij de producent inkopen en zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal smeedijzeren tuintafel

Smeedijzer wordt gemaakt door het mijzer te smeden. Smeedijzer wordt in een vuur verhit en daarna tot de juiste vorm gebogen en gehamerd. De smeedijzeren tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De meubelen zijn hierbij dubbel beschermd tegen roesten en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. Desgewenst zijn deze smeedijzeren onderstellen ook onbehandeld te verkrijgen wat een meer klassiek roestig effect geeft. Naast eettafels van smeedijzer hebben we ook smeedijzeren bijzettafels, sidetable van gesmeed ijzer en smeedijzeren tuinbanken.

Tuinset passend bij iedere stijl

Smeedijzer heeft een tijdloos en stijlvol karakter en is daardoor in veel type tuinen toepasbaar. Selecteer hier jouw stijlvoorkeur en de speciaal voor jouw geselecteerde tuintafels worden getoond: Basic & Pure smeedijzeren tuintafel, Lifestyle & Landelijke ijzeren tafels of Stijlvol & Klassieke smeedijzeren tafels.

IJzeren tuintafels op maat 

De smeedijzeren tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaal je de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. In het voortraject bepaal je welk model, welke maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. 

Online tuinset kopen

Je kunt de smeedijzeren tuintafels op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij je nog van extra informatie voorzien. Hier kun je zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kun je jouw droomset zelf creëren. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.