Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Tafelbladen

Geselecteerd
 1. Filter verwijderen Vorm: Rond
Kies een subcategorie
 1. (31)
 2. (3)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (3)
 7. (41)
 8. (9)
Stijl
 1. (68)
 2. (29)
 3. (30)
 4. (66)
 5. (32)
Vorm
 1. (96)
 2. (95)
 3. (96)
Afmetingen
 1. (93)
 2. (95)
 3. (95)
 4. (90)
 5. (66)
Materiaal
 1. (41)
 2. (31)
 3. (9)
 4. (4)
 5. (4)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (41)
 2. (55)
Kleur

1 - 20 van 96 artikelen

1 - 20 van 96 artikelen

1 - 20 van 96 artikelen

Over tafelbladen

Bij ons vindt u naast complete tafels ook losse tafelbladen welke op maat gemaakt worden. Wij maken goede kwaliteit tafelbladen voor uw binnentafel maar vooral ook buiten. Vandaar de hoge standaarden die we hanteren. Want buitenproducten worden blootgesteld aan extreme weersinvloeden. We produceren natuursteen tafelbladen, maar ook bladen van keramiek, Dekton, hout, glas en HPL. Doordat we een eigen productielocatie hebben kunnen we de tafelbladen geheel naar uw wens maken. Zowel kleine tafelbladen als zeer grote tafelbladen. En in iedere gewenst vorm. Of het een blad voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. 

Tafelbladen in verschillende materialen

Bent u op zoek naar een duurzame robuust stenen tafelblad of juist een dun modern tafelblad van glas? Of kiest u liever een industrieel Dekton tafelblad met een betonlook print of een landelijke houten tafelblad? Het materiaal en de bewerking hiervan bepaalt de uitstraling van uw tafel. Ieder materiaal heeft haar specifieke eigenschappen. Selecteer daarom hier het door u gewenste materiaal: granieten tafelblad, hardstenen tafelblad, tafelbladen van hout, Dekton tafelbladen, tafelbladen van glas of marmeren tafelbladen. 

Tafelbladen passend bij iedere stijl

De specifieke eigenschappen van een tafelblad, kleur, afmeting, dikte en ook de combinatie met het onderstel bepalen bij welke woonstijl het blad past. Om het gemakkelijker te maken hebben we de tafelbladen reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafelbladen, Vintage & Industriële bladen voor uw tafel, Lifestyle & Landelijke tafelbladen, Modern & Design bladen of Stijlvolle & Klassieke tafelbladen.

Maatwerk tafelbladen

We produceren alle tafelbladen in eigen beheer, waarvan de natuurstenen en houten tafelbladen zelfs in onze eigen werkplaats grenzend aan de showroom. Tevens bent u ook voor keramieke of glazen tafelbladen op maat aan het juiste adres. Doordat we direct bij de bron inkopen kunnen we alle tafel- en werkbladen op maat voor u tegen de scherpste prijzen inkopen.   Zowel de maatvoering en vorm zijn geheel zelf te bepalen. Voor rechthoekige, maar ook vierkante en ronde tafelbladen zijn verkrijgbaar. Vanuit deze basisvormen zijn ook ovale tafelbladen en bladen in een racetrack of bootvorm te verkrijgen. De mogelijkheden in oppervlakte- en randafwerking zijn per materiaal verschillend. 

Online tafelonderstel kopen

U kunt de tafelbladen op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tafelbladen uit voorraad. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.