Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Bora stacking chair Natural

De Bora stapelbare eetkamerstoel van 4 Seasons is een zeer praktische en comfortabele stoel voor in je tuin. Het stevige, gecoate RVS frame in combinatie met het wicker zorgt ervoor dat deze stoel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Voor een unieke tuinset is de Bora perfect te combineren met één van de tuintafels van Hawk.

14800-213853

Nog 1 voorradig, anders 0 - 2 weken

265.-
OF

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 1 voorradig, anders 0 - 2 weken
Gewicht 1000 kg
Artikelnummer 14800-213853
Merk 4 Seasons Outdoor
Fabrikantnummer 213853
Stapelbaar Ja
Verstelbaar Nee
Omschrijving Creëer jouw eigen tuinset met de Bora tuinstoelen van 4 Seasons en de tuintafels van Hawk. Deze praktische stoel heeft een aangename, comfortabele zit en is gemaakt van weerbestendige materialen. De poten zijn gemaakt van RVS wat vervolgens in het mat antraciet is gecoat. Over de zitting en armleuning is weerbestendig wicker geweven. Hierdoor kunnen de stoelen het hele jaar door buiten blijven staan. Mocht je ze toch willen opbergen dan gaat dat zeer makkelijk aangezien de stoelen stapelbaar zijn.
Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Bora Collectie

Creëer jouw eigen tuinset met de Bora tuinstoelen van 4 Seasons en de tuintafels van Hawk. Deze praktische stoel heeft een aangename, comfortabele zit en is gemaakt van weerbestendige materialen. De poten zijn gemaakt van RVS wat vervolgens in het mat antraciet is gecoat. Over de zitting en armleuning is weerbestendig wicker geweven. Hierdoor kunnen de stoelen het hele jaar door buiten blijven staan. Mocht je ze toch willen opbergen dan gaat dat zeer makkelijk aangezien de stoelen stapelbaar zijn.

Bekijk de volledige Bora collectie

  1. Bora natural dining set with Ambassador boulevard table
  2. Bora dining set natural with ambassador 130cm table
  3. Bora anthracite dining set with Ambassador boulevard table
  4. Bora dining set anthracite with ambassador 130cm table
  5. Bora dining set anthracite with Prado ellips table 240x115cm
  6. Bora stacking chair Anthracite
  7. Bora stacking chair Anthracite Teak arm

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.