Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Avalon

Met de Avalon van 4 Seasons haal je sierlijke loungemeubelen met mooie rondingen in huis. Bij de lounge elementen is een zeer verfijnde vlechttechniek toegepast en alleen de beste materialen zijn gebruikt. De frozen witte kleur van het rope geeft de meubelen een luxe uitstraling, de teak houten elementen in de Avalon geven het geheel een warme uitstraling. De lounge elementen worden standaard geleverd met dikke kussens, tevens uitgevoerd in de witte frozen kleur. Dankzij het witte rope en de teak houten elementen laat de Avalon zich zeer goed combineren met een salontafel van 4 Seasons of Hawk.
Avalon
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (4)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (2)
 3. (4)
Materiaal
 1. (5)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 1.861.- 0.- t/m 1.861.-
Stijl
 1. (2)
 2. (1)
 3. (4)

5 artikelen

5 artikelen

 • Normale prijs: 149.-

  Special Price 127.-

5 artikelen

Avalon loungesets

Met de Avalon van 4 Seasons haal je sierlijke loungemeubelen met mooie rondingen in huis. Deze modulaire loungeset heeft een heerlijk zitcomfort waar je uren in kan wegdromen. Het stevige teak houten frame zorgt voor een stevige basis. Het weerbestendige rope voelt prettig aan en de dikke, weerbestendige kussens zorgen voor een optimaal comfort.

Materiaal Avalon loungeset

Bij de lounge elementen is een zeer verfijnde vlechttechniek toegepast en alleen de beste materialen zijn gebruikt. De frozen witte kleur van het rope geeft de meubelen een luxe uitstraling, de teak houten elementen in de Avalon geven het geheel een warme uitstraling. De lounge elementen worden standaard geleverd met dikke kussens, tevens uitgevoerd in de witte frozen kleur.

Combineer Avalon producten

De Avalon loungeset bestaat uit verschillende elementen waardoor je zelf je loungeset kan samenstellen. Daarnaast is de Avalon loungeset perfect te combineren met de salontafels uit andere collecties van 4 Seasons. Of met een op maat gemaakte salontafel van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Avalon loungeset

De Avalon loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Avalon loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Avalon producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.