Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Avila

In de Avila collectie zie je organische vormen terug met afwerking en detail tot in de puntjes verzorgd. Met het brede assortiment van Avila kun je een compleet terras stijlvol inrichten in samenhangende stijl. Kies uit de Avila lounge stoel of 2.5-zits bank en maak eenvoudig je ideale lounge set. Het slanke onderstel in combinatie met het geweven wicker geeft een luxueuze en luchtige uitstraling. Hierdoor zijn de meubelen perfect om rust te creëren in de tuin.
Avila
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (3)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (3)
Familie
 1. (3)
 2. (1)
Materiaal
 1. (3)
 2. (3)
 3. (1)
Kleur
Prijs
0.- 297.- 0.- t/m 297.-
Stijl
 1. (3)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (3)

3 artikelen

3 artikelen

 • Normale prijs: 349.-

  Special Price 297.-

 • Normale prijs: 349.-

  Special Price 297.-

3 artikelen

Avila loungeset

In de Avila collectie zie je organische vormen terug met afwerking en detail tot in de puntjes verzorgd. Met het brede assortiment van Avila kun je een compleet terras stijlvol inrichten in samenhangende stijl. Kies uit de Avila lounge stoel of 2.5-zits bank en maak eenvoudig je ideale lounge set.

Materiaal Avila loungeset

De Avila collectie van 4 Seasons Outdoor zijn tot in de puntjes verzorgde tuinmeubelen voor zowel lounge- als dining meubelen. Hierdoor kan de gehele tuin in dezelfde sfeer worden gemaakt. De meubelen zelf zijn gemaakt van Hularo wicker waardoor het zeer weerbestendig is. In combinatie met de frames, gemaakt van RVS wat vervolgens wordt gecoat, zijn het zeer sterke meubels waardoor je het hele jaar door ervan kan genieten.

Combineer Avila lounge producten

Vanwege de universele kleuren zijn deze tuinmeubels makkelijk te combineren met 4 Seasons Outdoor of Hawk tuintafels en/of lounge tafels. Zo stel je eenvoudig je favoriete tuin set samen.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Avila loungeset

De Avila loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Avila loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Avila lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.