Bari

Met de Bari loungemeubelen haal je het comfort van binnen naar buiten toe. De loungeset bestaat uit verschillende modules en is daardoor geheel naar eigen wens te creëren. De frames en rug- en armleuningen zijn verkrijgbaar in een mat antracieten- en mat witte kleur. Ook de dikke, weerbestendige kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om de loungeset compleet te maken zijn er heerlijk comfortabele ligbedden uit dezelfde collectie. Deze zijn tevens in het mat wit of mat antraciet verkrijgbaar met verschillende soorten weerbestendige kussens. Hierdoor kan je zelf de loungeset samenstellen die perfect bij jou past.
Bari
Hoofdcategorie
 1. (6)
 2. (31)
 3. (4)
Subcategorie
 1. (8)
 2. (2)
 3. (25)
Familie
 1. (22)
 2. (19)
Materiaal
 1. (22)
 2. (21)
 3. (6)
Kleur
Prijs
0.- 1.969.- 0.- t/m 1.969.-

1 - 34 van 39 artikelen

1 - 34 van 39 artikelen

1 - 34 van 39 artikelen

Bezoek
onze showroom

Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Bari lounge meubelen

Stel je eigen loungeset samen met de Bari lounge meubelen van Jati & Kebon en geniet optimaal van de zomer

Bari loungeset

Met de Bari loungemeubelen haal je het comfort van binnen naar buiten toe. De loungeset bestaat uit verschillende modules en is daardoor geheel naar eigen wens te creëren.

Materiaal Bari loungeset

Het aluminium frame van de Arbon loungeproducten hebben een antraciete of witte poedercoating voor optimale weerbestendigheid. De kussenhoezen worden gemaakt van Sunbrella of Exteria stoffen. Hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen UV-stralen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Voor de vulling worden hoogwaardige schuimen met meerder dichtheidslagen gebruikt. Dit zorgt voor comfort, zijn waterafstotend, schimmelwerend, extra zacht en kunnen het gehele jaar buiten blijven.

Combineer Bari lounge producten

De Bari producten zijn modulair. Door de elementen 1-zits, 2-zits en 3-zits te combineren kan je veel opstellingen creëren. De rug-elementen (ook backs genoemd) kunnen eenvoudig uit de module gehaald en verplaatst worden. Zodoende maak je eenvoudig een hoekmodule, losstaande sofa of een chaise lounge. Eenzelfe 1-zits element zonder backs kan zelfs als platform in de hoek of een coffee table fungeren. Deze backs zijn in volledig aluminium verkrijgbaar.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Bari loungeset

De Bari loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Bari lounge producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Bari lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.