Belize

De Belize is een echte eyecatcher onder de loungemeubelen. Het unieke Rope materiaal, geknoopt en geweven in een bijzonder patroon, zorgen ervoor dat deze loungeset direct in het oog spring. De set bestaat uit verschillende modules zodat je zelf de grootte van je (hoek)bank kan bepalen. Ook zijn er een heerlijk comfortabele 2.5 zits bank en een loungestoel in de Belize collectie van 4 Seasons Outdoor opgenomen. Tot slot kan de tuin worden afgemaakt met de dining stoelen zodat alles in dezelfde, unieke en prachtige stijl kan worden afgewerkt.
Belize
Materiaal
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
Prijs
0.- 323.- 0.- t/m 323.-
Stijl
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)

1 artikelen

1 artikelen

  • Normale prijs: 379.-

    Special Price 322.-

1 artikelen

Belize loungeset

De Belize is een echter eyecatcher onder de loungemeubelen. Het unieke Rope materiaal, geknoopt en geweven in een bijzonder patroon, zorgen ervoor dat deze loungeset direct in het oog spring. De set bestaat uit verschillende modules zodat je zelf de grootte van je (hoek)bank kan bepalen. Ook zijn er een heerlijk comfortabele 2.5 zits bank en een loungestoel in de Belize collectie van 4 Seasons Outdoor opgenomen. Tot slot kan de tuin worden afgemaakt met de dining stoelen zodat alles in dezelfde, unieke en prachtige stijl kan worden afgewerkt.

Materiaal Belize loungeset

De combinatie van het donker gecoate onderstel samen met het plat geweven rope geven een chique en moderne uitstraling. Bij de loungeset worden all-weather kussens geleverd die, samen met de rope zitting, voor een heerlijk comfort zorgen. De Belize modules, stoelen en banken hebben een prachtig onderstel van aluminium wat antraciet gecoat is.

Combineer Belize lounge producten

De set bestaat uit verschillende modules zodat je zelf de grootte van je (hoek)bank kan bepalen. Ook zijn er een heerlijk comfortabele 2.5 zits bank en een loungestoel in de Belize collectie van 4 Seasons Outdoor opgenomen. Vanwege de kleurensamenstelling kunnen bij de loungeset diverse salontafels van 4 Seasons Outdoor worden gecombineerd. Ook de dining tafels van Hawk passen perfect bij de dining stoelen uit de Belize collectie.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Belize loungeset

De Belize loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Belize loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Belize lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.