Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Bordeaux

De Bordeaux is een onderstel welke uitermate geschikt is om grotere tafelbladen te kunnen dragen. Zeker bij een breedte van 1200mm komt dit onderstel goed tot zijn recht. De krullige, smeedijzeren poten zorgen voor een klassieke en landelijke uitstraling. Vanwege de positie van de poten kunnen er ook op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst. Om het onderstel optimaal te beschermen wordt deze verzinkt en gecoat. Het coaten van het onderstel kan in verschillende kleuren worden gedaan. Met één van de bladen en smeedijzer-look stoelen uit ons assortiment stel je zelf je tafel samen zodat deze perfect bij jouw tuin past.
Bordeaux
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (8)
 5. (1)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (8)
 4. (1)
Familie
 1. (8)
 2. (1)
Vorm
 1. (5)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (1)
Afmetingen
 1. (6)
 2. (4)
 3. (4)
Materiaal
 1. (8)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Merk
 1. (8)
 2. (1)
Kleur
Prijs
0.- 259.- 0.- t/m 259.-
Stijl
 1. (8)
 2. (8)
 3. (2)
 4. (1)

8 artikelen

8 artikelen

8 artikelen

Bordeaux onderstellen

Een smeedijzeren onderstel met royale krullen welke perfect in een landelijke, klassieke tuin past

Bordeaux tafelonderstellen op maat

De Bordeaux is een onderstel welke uitermate geschikt is om grotere tafelbladen te kunnen dragen. Zeker bij een breedte van 1200mm komt dit onderstel goed tot zijn recht. De krullige, smeedijzeren poten zorgen voor een klassieke en landelijke uitstraling. Vanwege de positie van de poten kunnen er ook op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst.

Sterke onderstellen in verschillende materialen

Bij Hawk kunnen we een onderstel maken uit verschillende soorten materialen. Gecoat smeedijzeren tafelonderstellen zijn sterk en robuust. Om extra stevigheid te bieden wordt een schoor onder het onderstel geplaatst. Hierdoor is de Bordeaux geschikt voor de meest zware tafelbladen. Daarnaast kunnen deze in verschillende kleuren uitgevoerd worden. De Bordeaux is in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat deze perfect in jouw tuin past.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Bordeaux onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Bordeaux onderstellen perfect te combineren met de aluminium tuinstoelen met smeedijzeren uitstraling. Inspiratie nodig? Op onze website staan een aantal tafels en sets die wij voor u hebben samengesteld.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.