Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Carthago

De Carthago lounge collectie van 4 Seasons is ontworpen zodat het comfort centraal staat. De meubelen hebben allen een heerlijke zit en worden standaard geleverd met dikke, comfortabele rug- en zitkussens. Het prachtige weerbestendige rope, verkrijgbaar in 2 kleuren, wordt strak om het stevige frame geweven. Deze worden gecombineerd met strakke antraciet gecoate RVS poten of stijlvolle teak houten poten. Om deze set in jouw tuin compleet te maken kunnen de meubelen zeer goed worden gecombineerd met een salontafel van 4 Seasons of Hawk.
Carthago
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
Materiaal
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 365.- 0.- t/m 365.-
Stijl
 1. (1)
 2. (1)

1 artikelen

1 artikelen

1 artikelen

Carthago loungesets

De Carthago lounge collectie van 4 Seasons is ontworpen zodat het comfort centraal staat. Zowel de Carthago stoel alsook de bank hebben een diepe zit waar je heerlijk in kan wegzinken. Het elegante design zorgt ervoor dat de Carthago een echte eye-catcher in jouw tuin is.

Materiaal Carthago loungeset

Het prachtige weerbestendige rope, verkrijgbaar in 2 kleuren, wordt strak om het stevige frame geweven. Deze worden gecombineerd met strakke antraciet gecoate RVS poten of stijlvolle teak houten poten. De meubelen hebben allen een heerlijke zit en worden standaard geleverd met dikke, comfortabele rug- en zitkussens.

Combineer Carthago producten

Stel jou eigen loungeset samen en maak de Carthago loungeset compleet met de salontafels uit andere collecties van 4 Seasons. Of combineer de Carthago met een op maat gemaakte salontafel van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Carthago tuinset

De Carthago tuinsets bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Carthago meubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Carthago producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.