Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Cucina

Een van de meest elegante en verfijnde loungeset in de collectie van 4 Seasons Outdoor, de Cucina. De loungeset, voornamelijk gemaakt van teak hout, heeft geen harde hoeken maar glooiende lijnen waardoor de zijkant subtiel is afgerond. De lichtgrijze kleur van de dikke, Olefin kussen geven het geheel een mooie neutrale uitstraling.
Cucina
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Familie
 1. (1)
 2. (1)
Materiaal
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 561.- 0.- t/m 561.-
Stijl
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)

1 artikelen

1 artikelen

1 artikelen

Cucina loungeset

Een van de meest elegante en verfijnde loungeset in de collectie van 4 Seasons Outdoor, de Cucina. Het stevige, verfijnde en elegante Cucina loungeset van 4 Seasons Outdoor heeft een zeer vriendelijke, neutrale uitstraling. Ook de pootjes van de Cucina loungeset heeft extra aandacht gekregen. De afrondingen die in het geheel terugkomen zijn hier door 4 Seasons Outdoor nog eens benadrukt en zijn hierdoor een echte eyecatcher.

Materiaal Cucina loungeset

De loungeset, voornamelijk gemaakt van teak hout, heeft geen harde hoeken maar glooiende lijnen waardoor de zijkant subtiel is afgerond. De dikke, comfortabele kussens gemaakt van Olefin liggen vrij op het onderstel waardoor er geen steunen zichtbaar zijn. De lichtgrijze kleur van de dikke, Olefin kussen geven het geheel een mooie neutrale uitstraling. De stevige, gepoedercoate aluminium poten zorgen ervoor dat het geheel stevig op zijn plek staat.

Combineer Cucina lounge producten

De Cucina loungeset bestaat uit modulaire elementen waardoor je zelf je eigen loungeset kan creëren. Een grote- of kleine hoekbank, met of zonder tafel, het is allemaal mogelijk met de Cucina. Naast de Cucina loungetafel passen, dankzij de neutrale kleuren, ook andere loungetafels van zowel 4 Seasons Outdoor als Hawk perfect bij deze loungeset. Doordat de teak houten elementen en aluminium elementen terugkomen, kan deze tevens gecombineerd worden met vrijwel iedere eettafel en dining stoelen. De Cucina loungeset past dus altijd in de sfeer van uw tuin!

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Cucina loungeset

De Cucina loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Cucina loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Cucina lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.