Delano

Geniet van de zomer met de Delano loungemeubelen uit de Taste collectie van 4 Seasons. De frames van de stoelen en hockers zijn gemaakt van RVS wat in het mat antraciet of mat wit wordt gecoat. Hier omheen is weerbestendig rope in bijpassende kleur geweven. Om voor optimaal zitcomfort te zorgen worden kussentjes met de meubelen meegeleverd. De Delano is perfect te combineren met de bijzettafels uit andere collecties van 4 Seasons of met een bijzettafel van Hawk.
Delano
Hoofdcategorie
  1. (2)
  2. (2)
Subcategorie
  1. (1)
  2. (1)
  3. (2)
Materiaal
  1. (4)
  2. (4)
Prijs
0.- 519.- 0.- t/m 519.-

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Delano loungeset

Geniet van de zomer met de Delano loungemeubelen uit de Taste collectie van 4 Seasons. De lounge meubelen bestaan uit een loungestoel en een bijpassende hocker. De stoel en hocker zijn leverbaar in het antraciet of in het wit.

Materiaal Delano loungeset

De frames van de Delano stoelen en hockers zijn gemaakt van RVS wat in het mat antraciet of mat wit wordt gecoat. Hier omheen is weerbestendig rope in bijpassende kleur geweven. Deze combinatie van materialen en het ronde ontwerp geeft de Delano zijn unieke uitstraling. Om voor optimaal zitcomfort te zorgen worden kussentjes met de meubelen meegeleverd.

Combineer Delano lounge producten

Creëer je eigen loungeset met de stoelen en hockers uit de Delano collectie. De Delano is zeer goed te combineren met een salontafel uit andere collecties van 4 Seasons. Of combineer de Delano met een salon- of bijzettafel van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Delano loungeset

De Delano loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Delano loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Delano lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.