Empire

De Empire is een royale loungeset van 4 Seasons Outdoor met een frame van gecoat aluminium is het een licht doch stevige elementen. De dikke, comfortabele Olefin kussens worden standaard bij de set geleverd. De Empire heeft een moderne uitstraling en biedt voldoende plek om heerlijk te ontspannen.
Empire
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (8)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (4)
 3. (8)
Familie
 1. (2)
 2. (8)
Materiaal
 1. (8)
 2. (8)
 3. (6)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 1.504.- 0.- t/m 1.504.-
Stijl
 1. (4)
 2. (8)

8 artikelen

8 artikelen

 • Normale prijs: 1769.-

  Special Price 1504.-

 • Normale prijs: 1769.-

  Special Price 1504.-

 • Normale prijs: 699.-

  Special Price 594.-

 • Normale prijs: 979.-

  Special Price 832.-

8 artikelen

Empire modulaire loungeset

Ga voor ultiem comfort en stel je eigen Empire loungeset samen om buiten extra te kunnen genieten

Empire loungeset

De Empire is een royale loungeset van 4 Seasons Outdoor met een frame van gecoat aluminium is het een licht doch stevige element. De dikke, comfortabele Olefin kussens worden standaard bij de set geleverd. De Empire heeft een moderne uitstraling en biedt voldoende plek om heerlijk te ontspannen.

Materiaal Empire loungeset

De gecoate aluminium poten en frame zorgen voor ultieme stevigheid. Daarnaast zorgen de dikke, weerbestendige Olefin kussens voor een royaal zitcomfort. Aan de uiteindes van de 2.5 zits delen zijn teak houten elementen gemaakt die kunnen dienen als bijzettafeltje. Dankzij deze combinatie van weerbestendige materialen kan je het hele jaar door royaal genieten van de loungeset.

Combineer Empire lounge producten

De modulaire Empire loungeset van 4 Seasons Outdoor en is geheel zelf samen te stellen. De gecoate aluminium poten en frame zorgen voor ultieme stevigheid. Daarnaast zorgen de dikke, weerbestendige Olefin kussens voor een royaal zitcomfort. Aan de uiteindes van de 2.5 zits delen zijn teak houten elementen gemaakt die kunnen dienen als bijzettafeltje. Dankzij de kleurenstelling en uitstraling zijn er vele lounge tafels van zowel 4 Seasons Outdoor en Hawk die perfect bij de Empire loungeset passen.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Empire loungeset

De Empire loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Empire loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Empire lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.