Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Ferrara

Het tafelonderstel Ferrara is een praktisch en elegant onderstel welke geschikt is voor heel veel terrassoorten. De rechthoekige poten en dopjes tussen het blad en onderstel geven een speels en luchtig effect. De Ferrara is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.
Ferrara
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (7)
 3. (10)
 4. (11)
 5. (3)
Subcategorie
 1. (3)
 2. (7)
 3. (9)
 4. (11)
 5. (3)
Familie
 1. (1)
 2. (6)
 3. (2)
 4. (11)
Vorm
 1. (1)
 2. (1)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
Materiaal
 1. (11)
 2. (9)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (11)
 2. (9)
 3. (1)
Kleur
Stijl
 1. (11)
 2. (6)
 3. (3)
 4. (11)
 5. (11)

11 artikelen

11 artikelen

11 artikelen

Ferrara onderstel

Een praktisch en elegant onderstel die in vrijwel iedere tuin en op vrijwel elk terras past

Ferrara tafelonderstellen op maat

Het praktische en elegante Ferrara tafelonderstel is een ideaal onderstel welke op vrijwel ieder terras past. Daarnaast is de Ferrara perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen die perfect bij jou past.

Sterke onderstellen gemaakt van staal

Het onderstel is gemaakt van dikwandige stalen kokers en zijn gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De onderstellen kunnen in meerdere kleuren. De maat van de poten van dit onderstel bedraagt 80 x 40 mm.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Ferrara onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Ferrara onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.