Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Firenze

De Firenze heeft een robuuste uitstraling. Dankzij de stevige, stalen poten kan het onderstel perfect worden gecombineerd met dunne Dekton bladen alsook met dikke natuursteen bladen. Het Firenze onderstel is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.
Firenze
Familie
  1. (3)
  2. (1)
Vorm
  1. (3)
  2. (1)
Afmetingen
  1. (1)
  2. (3)
  3. (3)
  4. (3)

3 artikelen

3 artikelen

3 artikelen

Firenze tafelonderstellen op maat

Een onderstel met een robuuste uitstraling. Door de stevige constructie en stalen poten is het onderstel geschikt voor zowel dunne Dekton tafelbladen, alsook voor dikke natuursteen tafelbladen. De Firenze is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen.

Sterke onderstellen van staal

Het onderstel is gemaakt van dikwandige stalen kokers en zijn gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De onderstellen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd waaronder antraciet, zwart en wit. De kokermaat van dit onderstel bedraagt 80 x 80mm. Op de poten is een stevig framewerk gemaakt welke het tafelblad optimaal ondersteunt.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Firenze onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Firenze onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.