Kapra

Richt je tuin stijlvol in met de dining en lounge meubelen uit de Kapra collectie van Jati en Kebon. De ronde aluminium buizen zorgen voor een stevig en elegant framewerk. In de rugleuning is weerbestendig rope gespannen om voor een heerlijke zit te zorgen. De zitting zelf is gemaakt van aluminium waardoor de meubelen, in combinatie met de ronde poten, een stevige basis hebben. Om voor optimaal comfort te zorgen zijn voor zowel de dining- als de loungemeubelen dikke weerbestendige kussens verkrijgbaar. Deze kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een combinatie is die perfect bij jou past.
Kapra
Hoofdcategorie
 1. (5)
 2. (17)
Subcategorie
 1. (3)
 2. (4)
 3. (5)
 4. (1)
 5. (11)
 6. (4)
Materiaal
 1. (16)
 2. (10)
 3. (10)
Kleur
Prijs
0.- 1.429.- 0.- t/m 1.429.-

25 artikelen

25 artikelen

25 artikelen

Bezoek
onze showroom

Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Kapra tuinmeubelen

Richt je tuin stijlvol in met de dining en lounge meubelen uit de Kapra collectie van Jati en Kebon.

Kapra tuinmeubelen

Richt je tuin stijlvol in met de dining en lounge meubelen uit de Kapra collectie van Jati en Kebon. Om voor optimaal comfort te zorgen zijn voor zowel de dining- als de loungemeubelen dikke weerbestendige kussens verkrijgbaar. Deze kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een combinatie is die perfect bij jou past.

Materiaal Kapra tuinmeubelen

De ronde aluminium buizen zorgen voor een stevig en elegant framewerk. In de rugleuning is weerbestendig rope gespannen om voor een heerlijke zit te zorgen. De zitting zelf is gemaakt van aluminium waardoor de meubelen, in combinatie met de ronde poten, een stevige basis hebben. De Sunbrella kussens worden gevuld met een fast dry foam vulling. Door het gebruik van deze materialen kunnen de kussens probleemloos het hele tuinmeubelseizoen buiten blijven liggen en zijn ze snel weer droog.

Combineer Kapra tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Kapra collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de Kapra loungemeubelen worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Kapra loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Kapra tuinmeubelen

De Kapra tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Kapra tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Kapra tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.