Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Kruispoot

De Kruispoot onderstellen hebben een uniek, stoer en robuust karakter en in drie varianten verkrijgbaar. Wil je een industriële look? Kies dan voor een RVS of stalen kruispoot onderstel. Heb je liever een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor het Kruispoot onderstel uit echt Guariuba hout. Alle drie de varianten zijn zeer sterk kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Creëer jouw eigen unieke tuintafel door één van deze onderstellen te combineren met een granieten, hardsteen of Dekton tafelblad.
Kruispoot
Hoofdcategorie
 1. (4)
 2. (28)
 3. (14)
 4. (18)
 5. (4)
Subcategorie
 1. (4)
 2. (28)
 3. (6)
 4. (17)
 5. (1)
 6. (4)
Familie
 1. (4)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (36)
Afmetingen
 1. (4)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (18)
 5. (3)
Materiaal
 1. (22)
 2. (21)
 3. (9)
 4. (8)
 5. (6)
 6. (2)
 7. (2)
 8. (2)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (36)
 2. (6)
Kleur
Prijs
0.- 2.700.- 0.- t/m 2.700.-
Stijl
 1. (17)
 2. (6)
 3. (10)
 4. (17)
 5. (14)

1 - 34 van 36 artikelen

1 - 34 van 36 artikelen

1 - 34 van 36 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Kruispoot onderstellen

Combineer de stalen, RVS of houten Kruispoot onderstellen met één van onze tafelbladen

Kruispoot tafelonderstellen op maat

De Kruispoot onderstellen hebben een uniek, stoer en robuust karakter en in drie varianten verkrijgbaar. Wil je een industriële look? Kies dan voor een RVS of stalen kruispoot onderstel. Heb je liever een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor het Kruispoot onderstel uit echt Guariuba hout. De tafelonderstellen zijn te combineren met verschillende tafelbladen. Zowel rechthoekig, ovaal of bootvorm behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor creëer je jouw eigen, unieke tuintafel.

Sterke onderstellen van staal, RVS of hout

Bij Hawk maken we het tafelonderstel Kruispoot uit dikwandig staal, RVS of Guariuba hout. De stalen onderstellen worden verzinkt en vervolgens gepoedercoat om het optimaal te beschermen en roest te voorkomen. De onderstellen zijn voorzien van kunststof beschermdoppen aan de onderzijde van de poten om het terras en het onderstel te beschermen.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Kruispoot onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Kruispoot onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon. Inspiratie nodig? Op onze website staan een aantal tafels en sets die wij voor u hebben samengesteld.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.