Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Lucca

Het tafelonderstel Lucca is speciaal ontworpen voor ronde tafelbladen. Ook vierkante tafelbladen kunnen goed worden gecombineerd met het Lucca tafelonderstel. Dankzij de enkele poot in het midden is er voldoende ruimte om comfortabel rond de tafel te zitten. Het stevige stalen frame zorgt ervoor dat Lucca gecombineerd kan worden met zowel dunne Dekton tafelbladen. Alsook met dikke natuursteen tafelbladen. De Lucca is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.
Lucca
Vorm
  1. (1)
  2. (3)
Kleur
Stijl
  1. (3)
  2. (3)
  3. (3)
  4. (3)

3 artikelen

3 artikelen

3 artikelen

Lucca tafelonderstellen op maat

Het tafelonderstel Lucca is speciaal ontworpen voor ronde en vierkante tafelbladen. Dankzij de enkele poot in het midden kunnen er comfortabel stoelen rondom de tafel worden geplaatst. Een zware grondplaat zorgt voor de stabiliteit, stalen beugels zorgen ervoor dat het tafelblad goed wordt ondersteund. De Lucca is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen.

Sterke onderstellen van staal

Het onderstel is gemaakt van een stalen grondplaat, stalen buis en een stalen frame. Allen zijn ze gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De onderstellen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd waaronder antraciet, zwart en wit. De grondplaat van dit onderstel heeft een diameter van 600mm. De buisdiameter bedraagt 100mm, hierbovenop wordt een stevig stalen frame gemaakt welke het tafelblad optimaal ondersteunt.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Lucca onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Lucca onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.