Paris

Een klassiek en landelijk tafelonderstel, dat is de Paris. Dit onderstel wordt gemaakt van smeedijzer en royaal voorzien van massieve smeedijzeren krullen. Deze geven het onderstel een aristocratische uitstraling. Om het onderstel optimaal te beschermen en onderhoudsvriendelijk te maken worden ze allen verzinkt en vervolgens gecoat. Het coaten van het onderstel kan in verschillende kleuren worden gedaan. De Paris kan worden geleverd met vrijwel ieder tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je een tafel maken die perfect bij jouw past.
Paris
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (3)
 3. (4)
Subcategorie
 1. (3)
 2. (4)
Vorm
 1. (1)
 2. (1)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Materiaal
 1. (4)
 2. (2)
 3. (1)
Kleur
Stijl
 1. (1)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (3)

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Paris tafelonderstellen op maat

De Paris is een onderstel met een klassieke, landelijke stijl. Het onderstel wordt gemaakt van smeedijzer en royaal voorzien van massieve smeedijzeren krullen. Om het onderstel optimaal te beschermen wordt deze verzinkt en vervolgens gepoedercoat.

Sterke onderstellen in verschillende materialen

Bij Hawk kunnen we een onderstel maken uit verschillende soorten materialen. Gecoat smeedijzeren tafelonderstellen zijn sterk en robuust. Om extra stevigheid te bieden wordt een schoor onder het onderstel geplaatst. Hierdoor is de Paris geschikt voor de meest zware tafelbladen. Daarnaast kunnen deze in verschillende kleuren uitgevoerd worden. De Paris is in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat deze perfect in jouw tuin past.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Paris onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Paris onderstellen perfect te combineren met de aluminium tuinstoelen met smeedijzeren uitstraling. Inspiratie nodig? Op onze website staan een aantal tafels en sets die wij voor u hebben samengesteld.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.