Positano

Met de lounge elementen uit de Positano collectie van 4 Seasons kan je zelf het formaat van je loungeset bepalen. Combineer een rechter- en linkerdeel met een corner element om een loungeset in L-vorm te maken. Of gebruik een tussenelement om de loungeset langer te maken. De basis van de loungeset is gemaakt van gecertificeerd teak hout, hierop is een gecoat RVS frame geplaatst waar het weerbestendige rope omheen wordt geweven. Om ervoor te zorgen dat je de hele avond comfortabel in de loungeset kan blijven zitten worden dikke Olefin zit- en rug kussens meegeleverd.
Positano
Hoofdcategorie
 1. (5)
 2. (11)
Subcategorie
 1. (5)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (10)
Familie
 1. (12)
 2. (2)
Materiaal
 1. (12)
 2. (11)
 3. (6)
 4. (5)
Kleur
Prijs
0.- 1.666.- 0.- t/m 1.666.-

12 artikelen

12 artikelen

 • Normale prijs: 1269.-

  Special Price 1079.-

 • Normale prijs: 1959.-

  Special Price 1665.-

 • Normale prijs: 1959.-

  Special Price 1665.-

 • Normale prijs: 1019.-

  Special Price 866.-

 • Normale prijs: 1149.-

  Special Price 977.-

 • Normale prijs: 539.-

  Special Price 458.-

12 artikelen

Positano modulaire loungeset

Stel je eigen loungeset samen met de modulaire Positano lounge elementen en lounge stoel

Positano loungeset

Met de lounge elementen uit de Positano collectie van 4 Seasons kan je zelf het formaat van je loungeset bepalen. Combineer een rechter- en linkerdeel met een corner element om een loungeset in L-vorm te maken. Of gebruik een tussenelement om de loungeset langer te maken. Ook is er een losse loungestoel met een hoge rugleuning verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd een loungeset samen te stellen die perfect in jouw tuin past.

Materiaal Positano loungeset

De basis van de Positano lounge meubelen is gemaakt van gecertificeerd teak hout, hierop is een gecoat RVS frame geplaatst waar het weerbestendige rope omheen wordt geweven. Om ervoor te zorgen dat je de hele avond comfortabel in de loungeset kan blijven zitten worden dikke Olefin zit- en rug kussens meegeleverd.

Combineer Positano lounge producten

Dankzij de verschillende, losse modules bepaal je zelf de grootte van de loungeset. Hierdoor is er altijd een loungeset die perfect in jouw tuin past en aan jouw wensen voldoet. In de Positano collectie is tevens een salontafel opgenomen. Daarnaast is de Positano zeer goed te combineren met een salontafel uit andere collecties van 4 Seasons. Of met een op maat gemaakte salontafel van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Positano loungeset

De Positano loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Positano lounge producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Positano lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.