Ritz teak

De Ritz Teak collectie van Jati en Kebon is een praktische en comfortabele collectie bestaande uit dining stoelen, loungestoelen en loungebanken. Ook een tafel en een salontafel van echt teak hout zijn opgenomen in deze collectie. Met deze prachtige collectie kan je jouw loungegedeelte en dining gedeelte in dezelfde stijl inrichten. Het echte teak hout wordt op ambachtelijke wijze bewerkt, het rope wordt hier strak omheen getrokken om de stoel zijn unieke karakter te geven. Om de meubelen nog comfortabeler te maken kunnen er kussens bijgeleverd worden in diverse kleuren.
Ritz teak
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (9)
 5. (3)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (3)
 8. (5)
Toon minder Toon meer
Afmetingen
 1. (2)
 2. (1)
Materiaal
 1. (14)
 2. (12)
 3. (8)
Kleur
Prijs
0.- 2.129.- 0.- t/m 2.129.-

20 artikelen

20 artikelen

20 artikelen

Ritz Teak tuinmeubelen

Richt jouw tuin elegant in met de Ritz Teak tuinmeubelen van Jati & Kebon

Ritz Teak tuinmeubelen

De Ritz Teak collectie van Jati en Kebon is een praktische en comfortabele collectie bestaande uit dining stoelen, loungestoelen en loungebanken. Ook een tafel en een salontafel van echt teak hout zijn opgenomen in deze collectie. Met deze prachtige collectie kan je jouw loungegedeelte en dining gedeelte in dezelfde stijl inrichten.

Materiaal Ritz Teak tuinmeubelen

De stevige teak houten frames van de Ritz Teak bieden een stevige basis. Weerbestendig rope in Khaki kleur of Taupe kleur is op speelse wijze om het teak houten frame geweven. De kussenhoezen worden gemaakt van Sunbrella of Exteria stoffen. Hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen UV-stralen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Voor de vulling worden hoogwaardige schuimen met meerder dichtheidslagen gebruikt. Dit zorgt voor comfort, zijn waterafstotend, schimmelwerend, extra zacht en kunnen het gehele jaar buiten blijven.

Combineer Ritz Teak tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Ritz Teak collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de Ritz Teak worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Ritz Teak loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Ritz Teak tuinmeubelen

De Ritz Teak tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Ritz Teak tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Ritz Teak tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.