Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Sakura

De Sakura loungeset uit de Taste collectie van 4 Seasons heeft een mooie minimalistische uitstraling welke perfect in jouw tuin past. Het stevige aluminium frame zorgt voor een goede basis en de weerbestendige kussens zorgen voor een heerlijk comfortabele zit. De rugleuning van deze loungeset is bewerkt met rope, aan de uiteindes van de loungeset zitten echte teak houten planken welke als bijzettafel gebruikt kunnen worden. De loungeset is modulair en kan volledig naar eigen wens worden aangepast. In de Sakura collectie is tevens een salontafel opgenomen, echter is deze loungeset ook perfect te combineren met een salontafel van Hawk.
Sakura
Hoofdcategorie
  1. (1)
  2. (3)
Subcategorie
  1. (1)
  2. (3)
Materiaal
  1. (4)
  2. (3)
  3. (2)
Kleur
Prijs
0.- 1.039.- 0.- t/m 1.039.-

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Sakura collectie

De Sakura is een modulaire loungeset met een minimalistische uitstraling. De loungeset kan je dus zelf, compleet naar eigen wens, samenstellen. Hierdoor creëer je een loungeset die perfect bij jou tuin past.

Materiaal Sakura collectie

Het stevige aluminium frame zorgt voor een goede basis en de weerbestendige kussens zorgen voor een heerlijk comfortabele zit. De rugleuning van deze loungeset is bewerkt met rope, aan de uiteindes van de loungeset zitten echte teak houten planken welke als bijzettafel gebruikt kunnen worden.

Combineer de Sakura collectie

In de Sakura collectie zijn modulaire loungemeubelen opgenomen, hierdoor kan je zelf een loungeset samenstellen die bij jou past. Deze meubelen zijn perfect te combineren met een op maat gemaakte salontafel van Hawk. Kies hiervoor een mooi tafelonderstel en een mooi tafelblad en creëer zo jouw eigen unieke tuinset. Ook is de Sakura perfect te combineren met de andere meubelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Sakura collectie

De Sakura collectie bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren.

Levering Sakura artikelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.