Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Santander loungeset

Het genieten kan beginnen met één van de eyecatchers van 4 Seasons Outdoor, de Santander lijn. U kunt uw tuin compleet inrichten want deze zijn bestaat uit zowel een lounge set als dining set. Dankzij de bijzondere verwerking van het strakke Rope draad is een mooie balans gevonden en ontstaat er een mix van subtiele kleuren. De comfortabele lichtgrijze sierkussens maken het geheel af en zorgen ervoor dat u urenlang kunt genieten.

Materiaal Santander loungeset

Het teakhouten frame van de Santander loungeset is weerbestendig en kan het hele jaar door buiten staan. De sierlijk rond afgewerkte vormen, de teak houten onderstellen in combinatie met het strak gespannen rope maken een bijzonder fraai design. De comfortabele all-weather kussens maken de loungebank compleet.

Combineer Santander lounge producten

De Santander loungeset bestaat uit verschillende modulaire elementen zodat je volledig naar eigen wens je loungeset kan samenstellen. Naast de modules zijn er tevens een loungestoel en een 2.5-zits bank om de loungeset compleet te maken. Ook zijn er dining stoelen van de Santander te verkrijgen, in combinatie met een tuintafel van Hawk kan de volledige tuin in dezelfde stijl worden ingericht.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Santander loungeset

De Santander loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Santander loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Santander lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.