Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Sempre

Een unieke verschijning in vrijwel iedere tuin. Deze meubelen uit de Sempre collectie van 4 Seasons met het Silver Grey rope zijn echte eye-catchers. Dit rope is bewerkt met een polyester kern waardoor de meubelen, in weer en wind, het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. De meubelen worden geleverd met een echt teak houten- of antraciet gecoat RVS onderstel. Hierdoor hebben de meubelen een stevige basis. Om voor optimaal comfort te zorgen worden de stoelen, banken en hockers geleverd met dikke Olefin kussens.
Sempre
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (7)
 3. (8)
 4. (18)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (4)
 5. (13)
 6. (8)
 7. (9)
 8. (2)
 9. (13)
Toon minder Toon meer
Familie
 1. (1)
 2. (23)
 3. (2)
Vorm
 1. (2)
 2. (3)
Afmetingen
 1. (4)
 2. (2)
 3. (1)
Materiaal
 1. (23)
 2. (15)
 3. (13)
 4. (11)
 5. (1)
Merk
 1. (23)
 2. (2)
Kleur
Prijs
0.- 2.235.- 0.- t/m 2.235.-

23 artikelen

23 artikelen

 • Normale prijs: 449.-

  Special Price 382.-

 • Normale prijs: 819.-

  Special Price 696.-

 • Normale prijs: 399.-

  Special Price 339.-

 • Normale prijs: 499.-

  Special Price 424.-

 • Normale prijs: 849.-

  Special Price 722.-

 • Normale prijs: 1829.-

  Special Price 1555.-

 • Normale prijs: 449.-

  Special Price 382.-

 • Normale prijs: 2629.-

  Special Price 2235.-

 • Normale prijs: 1829.-

  Special Price 1555.-

23 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Sempre dining en lounge

Ultiem genieten met de 4 Seasons Outdoor Sempre serie

Sempre tuinset

Een unieke verschijning in vrijwel iedere tuin. Deze meubelen uit de Sempre collectie van 4 Seasons met het Silver Grey rope zijn echte eye-catchers. Met de tuinmeubelen kan je zowel het dining- als het lounge gedeelte met dezelfde meubelen inrichten. De collectie bestaat namelijk uit een dining stoel, lounge stoel, lounge bank en een hocker. Deze zijn allen in dezelfde stijl ontworpen en gemaakt.

Materiaal Sempre tuinset

Het rope wat om het frame van de Sempre is geweven, is bewerkt met een polyester kern. Waardoor de meubelen in weer en wind, het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. De meubelen worden geleverd met een echt teak houten- of antraciet gecoat RVS onderstel. Hierdoor hebben de meubelen een stevige basis. Om voor optimaal comfort te zorgen worden de stoelen, banken en hockers geleverd met dikke, weerbestendige Olefin kussens.

Combineer Sempre producten

De Sempre meubelen zijn perfect te combineren met andere meubelen uit het assortiment van 4 Seasons of Hawk. De dining stoelen kunnen worden gematched met de tuintafels van 4 Seasons of met een op maat gemaakte, unieke tuintafel van Hawk. Met de loungemeubelen kan een leuke set worden gecreërd door een salontafel van 4 Seasons of Hawk toe te voegen. Of gebruik de loungemeubelen uit de Sempre collectie om een andere, modulaire loungeset compleet te maken.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Sempre tuinset

De Sempre tuinset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Sempre tuinset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Sempre tuinset

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.