Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Stockholm

Het Stockholm tafelonderstel is geïnspireerd op Scandinavisch designs. De elegante haarspeldpoten zijn gemaakt van 16mm ronde stalen buizen, deze worden verbonden door een stevig stalen frame. Zeker de Dekton bladen komen goed tot hun recht wanneer deze worden gecombineerd met dit onderstel. Uiteraard is het onderstel ook mooi te combineren met andere bladen uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.
Stockholm
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (1)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (1)
Familie
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
Vorm
 1. (1)
 2. (1)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (1)
Materiaal
 1. (3)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
Merk
 1. (3)
 2. (2)
 3. (1)
Kleur
Prijs
0.- 246.- 0.- t/m 246.-
Stijl
 1. (3)
 2. (3)
 3. (2)
 4. (3)

3 artikelen

3 artikelen

3 artikelen

Stockholm tafelonderstellen op maat

Een tafelonderstel in Scandinavisch design met vier elegante haarspeldpoten. Deze haarspeldpoten worden verbonden door een stevig stalen frame. De Stockholm is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen.

Sterke onderstellen van staal

Het onderstel is gemaakt van dikwandige stalen buizen en zijn gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De onderstellen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd waaronder antraciet, zwart en wit. De buisdiameter van dit onderstel bedraagt 16mm. Op de poten is een stevig framewerk gemaakt welke het tafelblad optimaal ondersteunt.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Stockholm onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Stockholm onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.