Toulouse

Een klassiek, landelijk onderstel zonder tierelantijnen maar met mooie smeedijzeren krullen, dat is de Toulouse. Dit stabiele onderstel wordt gemaakt van smeedijzer wat vervolgens verzinkt en gecoat wordt. Hierdoor is het onderhoudsvriendelijk en kan de Toulouse het hele jaar door buiten blijven staan. Naast een tafelonderstel is de Toulouse tevens beschikbaar als side-table onderstel. Combineer het Toulouse eettafelonderstel of side-table onderstel met één van de bladen en smeedijzer-look stoelen uit ons assortiment. En creëer een tuinset die perfect bij jouw past.
Toulouse
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (6)
 5. (3)
Subcategorie
 1. (3)
 2. (2)
 3. (6)
 4. (3)
Familie
 1. (2)
 2. (1)
 3. (6)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Materiaal
 1. (6)
 2. (4)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (1)
Merk
 1. (6)
 2. (3)
Kleur
Prijs
0.- 259.- 0.- t/m 259.-
Stijl
 1. (1)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (3)
 5. (6)

6 artikelen

6 artikelen

6 artikelen

Toulouse tafelonderstellen op maat

De Toulouse is een onderstel met een klassieke, landelijke uitstraling. Het onderstel is gemaakt van smeedijzer en heeft mooie ronde krullen zonder tierelantijnen. Om het onderstel optimaal te beschermen wordt deze verzinkt en vervolgens gepoedercoat.

Sterke onderstellen in verschillende materialen

Bij Hawk kunnen we een onderstel maken uit verschillende soorten materialen. Gecoat smeedijzeren tafelonderstellen zijn sterk en robuust. Om extra stevigheid te bieden wordt een schoor onder het onderstel geplaatst. Hierdoor is de Toulouse geschikt voor de meest zware tafelbladen. Daarnaast kunnen deze in verschillende kleuren uitgevoerd worden. De Toulouse is in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat deze perfect in jouw tuin past. Ook is er een sidetable in dezelfde stijl en van hetzelfde materiaal verkrijgbaar.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Toulouse onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Toulouse onderstellen perfect te combineren met de aluminium tuinstoelen met smeedijzeren uitstraling. Inspiratie nodig? Op onze website staan een aantal tafels en sets die wij voor u hebben samengesteld.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.