Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Trento

Het Trento tafelonderstel heeft een moderne uitstraling en een slanke, elegante look. Bij dit tafelonderstel steekt het blad vaak een stuk over het frame heen. Hierdoor is een ruimte om rondom de tafel te zitten. Het stevige stalen of RVS frame zorgt ervoor dat het onderstel zowel geschikt is voor dunne Dekton bladen, alsook voor dikke natuursteen tafelbladen. De Trento is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.
Trento
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (4)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (1)
 3. (4)
Familie
 1. (1)
 2. (4)
Materiaal
 1. (2)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
Merk
 1. (4)
 2. (1)
Kleur
Stijl
 1. (3)
 2. (3)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (4)

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Trento tafelonderstellen op maat

Het Trento tafelonderstel is een modern, strak tafelonderstel met een elegante look. Het onderstel wordt gemaakt uit staal of RVS waardoor deze geschikt is voor zowel dunne composiet bladen alsook voor dikke natuursteen bladen. De Trento is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen.

Sterke onderstellen van staal

Het onderstel wordt gemaakt van dikwandige stalen kokers welke zijn gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De onderstellen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd waaronder antraciet, zwart en wit. Ook is de Trento in een RVS variant verkrijgbaar. Op de poten is een stevig framewerk gemaakt welke het tafelblad optimaal ondersteunt.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Trento onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Trento onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.