Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Universal

Het Universal tafelonderstel is al jaren één van de toppers in ons assortiment. Dit stabiele tafelonderstel heeft een mooie uitstraling die in iedere tuin past. De Universal kan worden gecombineerd met zowel onze dunne composiet bladen alsook met onze dikke, zware natuursteen bladen. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.
Universal
Hoofdcategorie
 1. (11)
 2. (2)
 3. (7)
Subcategorie
 1. (9)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (3)
Vorm
 1. (12)
 2. (3)
 3. (1)
Afmetingen
 1. (3)
 2. (5)
 3. (3)
 4. (5)
 5. (6)
Materiaal
 1. (16)
 2. (9)
 3. (1)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 2.619.- 0.- t/m 2.619.-
Stijl
 1. (2)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (1)
 5. (6)

16 artikelen

16 artikelen

16 artikelen

Universal collectie

De Universal is al jaren één van onze toppers. Dit stabiele onderstel past perfect in iedere tuin

Universal tafelonderstellen op maat

Het Universal tafelonderstel is al jaren één van de toppers in ons assortiment. Dit stabiele tafelonderstel heeft een mooie uitstraling die in iedere tuin past. Het onderstel is gemaakt van dikwandig stalen buizen welke gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat worden. Hierdoor kan de Universal het hele jaar door, in weer en wind, buiten blijven staan. De Universal is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan worden gecombineerd met vrijwel ieder tafelblad uit het assortiment van Hawk.

Sterke onderstellen gemaakt van staal

Bij Hawk maken we onze onderstellen uit materialen van hoogwaardige kwaliteit. De buisdiameter loopt op van 1" (33,7 mm) naar 1 1/4" (42,4 mm) bij de grootste maat onderstellen. Hierdoor is het onderstel ook geschikt voor de zware, natuursteen tafelbladen.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel.

Combineren Universal onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Universal onderstellen perfect te combineren met de stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.