Vigo XL

Met de Vigo XL loungemeubelen heb je een loungeset die voldoet aan al je behoeften. Het eenvoudige maar stevige aluminium frame is verkrijgbaar in mat antraciet of mat wit. Door het stijlvolle lijnenwerk in de kussens speelt Vigo XL met de balans tussen klassiek en modern. De kussens zijn van Sunbrella- en Exteria-stof gevuld met Ezydry-materialen, zodat geen zon of regen het comfort zal beïnvloeden. De uitstraling is jeugdig en minimalistisch, luxe en extra diepe kussens geven de Vigo XL het comfort van een high-end loungebank.
Vigo XL
Hoofdcategorie
  1. (23)
  2. (2)
Subcategorie
  1. (2)
  2. (17)
  3. (4)
Familie
  1. (17)
  2. (8)
Materiaal
  1. (16)
  2. (12)
  3. (2)
Kleur
Prijs
0.- 1.559.- 0.- t/m 1.559.-

25 artikelen

25 artikelen

25 artikelen

Bezoek
onze showroom

Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Vigo XL lounge meubelen

Creëer een heerlijke en comfortabele zithoek waar je uren kan genieten van de zomerzon met de lounge meubelen van Jati & Kebon

Vigo XL loungeset

Met de Vigo XL loungemeubelen heb je een loungeset die voldoet aan al je behoeften. De collectie bestaat uit een ruime 1-zits, 2-zits en 3-zits bank. Hier kunnen heerlijk comfortabele, dikke kussens in verschillende kleuren in worden gelegd. Ook de frames van de Vigo XL zijn verkrijgbaar in het mat antraciet of mat wit. In deze collectie zijn tevens ligbedden in dezelfde verkrijgbaar. Deze ligbedden bieden niet alleen heerlijk comfort. Maar zijn ook stapelbaar zodat ze bij een feestje makkelijk opgeruimd kunnen worden.

Materiaal Vigo XL loungeset

Het aluminium frame van de Vigo XL loungeproducten hebben een mat antraciete of mat witte poedercoating voor optimale weerbestendigheid. De kussenhoezen worden gemaakt van Sunbrella of Exteria stoffen. Hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen UV-stralen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Voor de vulling worden hoogwaardige schuimen met meerder dichtheidslagen gebruikt. Dit zorgt voor comfort, zijn waterafstotend, schimmelwerend, extra zacht en kunnen het gehele jaar buiten blijven.

Combineer Vigo XL lounge producten

De Vigo XL bestaat uit verschillende sofa's en banken. Deze zijn te combineren met verschillende soorten en kleuren kussens. Om de loungeset compleet te maken kan worden gekozen voor een salontafel uit andere collecties van Jati en Kebon. Ook een salontafel van Hawk past perfect bij deze loungeset.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Vigo XL loungeset

De Vigo XL loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Vigo XL loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Vigo XL lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.