Zijliggers

Één van de hardlopers onder de onderstellen is de Zijliggers. Bij dit tijdloze onderstel staan de poten aan de buitenkant en ligt het blad in het onderstel, gelijk met de poten. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het blad, ook kunnen er op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst. De Zijliggers kunnen we voor je maken als salontafelonderstel, bankonderstel, side-table onderstel en natuurlijk als tafelonderstel. Ook is er te kiezen uit RVS of staal wat in meerdere kleuren te coaten is. Alle onderstellen zijn te combineren met vrijwel ieder blad uit onze collectie. Stel dus zelf je (salon)tafel, bank of side-table samen met de Zijliggers.
Zijliggers
Hoofdcategorie
 1. (6)
 2. (13)
 3. (18)
 4. (26)
 5. (5)
 6. (1)
Subcategorie
 1. (6)
 2. (11)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (18)
 6. (2)
 7. (4)
 8. (4)
 9. (5)
Toon minder Toon meer
Familie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (27)
Vorm
 1. (5)
 2. (2)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (4)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (1)
Materiaal
 1. (14)
 2. (13)
 3. (11)
 4. (6)
 5. (3)
 6. (3)
 7. (3)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (27)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (3)
Kleur
Prijs
0.- 2.059.- 0.- t/m 2.059.-
Stijl
 1. (23)
 2. (3)
 3. (14)
 4. (13)
 5. (23)

27 artikelen

27 artikelen

27 artikelen

Bezoek
onze showroom

Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Zijliggers onderstellen

Een tijdloos en praktisch onderstel waarbij de poten aan de buitenkant staan en het blad gelijk ligt met de poten

Zijliggers tafelonderstellen op maat

Één van de hardlopers onder de onderstellen is de Zijliggers. Bij dit tijdloze onderstel staan de poten aan de buitenkant en ligt het blad in het onderstel, gelijk met de poten. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het blad, ook kunnen er op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst. Alle onderstellen worden bij bestelling op maat voor u gemaakt. Qua afmetingen zijn er veel mogelijkheden. Zodat er altijd een onderstel is wat bij jou past.

Sterke onderstellen in verschillende materialen

Bij Hawk kunnen we een onderstel maken uit verschillende soorten materialen. Een RVS tafelonderstel is elegant en modern. Dezelfde modellenreeks kunnen we vervaardigen uit (gecoat) staal. Gecoat stalen tafelonderstellen zijn sterk en robuust. Daarnaast kunnen deze in verschillende kleuren uitgevoerd worden.

Tafelonderstel voor binnen en buiten

De onderstellen van Hawk zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De gekozen materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Naast eettafel onderstellen maken we ook onderstellen voor jou salontafel, bijzettafel, sidetable of bank. Plaats op deze tafel een mooi granieten-, Belgisch Hardsteen- of Dekton blad en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel of bank.

Combineren Zijliggers onderstel

Onze bladen zijn perfect te combineren met onze onderstellen. Onze onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Hierdoor kan je zelf jouw tafel samenstellen. Ook zijn de Zijliggers onderstellen perfect te combineren met de (lounge)stoelen uit het assortiment van 4 Seasons of Jati en Kebon. Inspiratie nodig? Op onze website staan een aantal tafels en sets die wij voor u hebben samengesteld.

Online bestellen tafelonderstellen

Een tafelonderstel kopen doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de onderstellen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.

Levering tafels en tafelonderstellen

Levering en plaatsen van de tafelonderstellen doen we in eigen beheer, direct en snel. Onze professionele en ervaren bezorger plaatst het onderstel op de gewenste plaats. Wanneer ook een blad is besteld wordt deze tevens door onze chauffeur op het onderstel geplaatst.