Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Dekton eettafel met industrieel stalen tafelonderstel

80110

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad Dekton Trilium (matt) 1x Blad Dekton Trilium (matt)
0.-
Tafelonderstel Milano Vierkant 1x Tafelonderstel Milano Vierkant
0.-
1325.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80110
Omschrijving Blad Dekton Trilium (matt)
De Dekton Trilium lijkt op het oog al decennia lang buiten gestaan te hebben. De mooie kleurenmix is gebaseerd op vulkaansteen en krachtige streken grijs en zwart. en geeft een heel speciaal karakter aan uw industriële tafel. Het blad heeft hierdoor een industriële uitstraling die vergelijkingen heeft met een roestige staalplaat. De Dekton Trilium heeft daarbij een matte afwerking. De Dekton Trilium, ontstaan in 2019, is tot 80% vervaardigd van hergebruikt materiaal en is daarmee de eerste ecologische kleur van Dekton.

Tafelonderstel Milano Vierkant
Het Milano tafelonderstel past perfect in verschillende tuinstijlen, dit verzinkt en gepoedercoat smaakvolle onderstel wordt vaak gecombineerd met een speciale bladvorm zoals ovaal of bootvorm.
Plus- en minpunten
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlek- en waterbestendig
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.