Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Derby bartafel 160 x 90 x 105 cm

Robuust met een verfijnde afwerking tot in de details. Bekijk de tafels en banken van de lijn Derby van 4 Seasons eens goed. De teak bladen vormen een eenheid doordat de planken passend in elkaar vallen. Bijzonder zijn de verschillende vormen waarin de tafel leverbaar is, zo ook deze Derby bartafel.

14641

Nog 1 voorradig, anders 0 - 2 weken

935.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 1 voorradig, anders 0 - 2 weken
Gewicht 38 kg
Artikelnummer 14641
Fabrikantnummer 90772A
Merk Taste by 4Seasons
Plus- en minpunten
  • FSC Teak
  • 100% natuurproduct
  • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Derby Collectie

De tafels uit de Derby collectie van 4 Seasons hebben een robuuste uitstraling met een verfijnde afwerking. De poten zijn gemaakt van aluminium wat antraciet gecoat is. Het blad is gemaakt van echte teak houten planken die passend in elkaar vallen. De Derby is verkrijgbaar als een rechthoekige-, bootvormige- of driehoekige tafel. Ook zijn er verschillende afmetingen beschikbaar, zo is er voor iedere tuin een geschikte tafel. In combinatie met de stoelen van 4 Seasons kan er een fantastische set worden gecreëerd waar je nog jaren plezier van hebt.

Bekijk de volledige Derby collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.