Derby teak aluminium tuintafel rond 130 cm met 4 Scandic dining tuinstoelen

Robuust met een verfijnde afwerking tot in de details. Bekijk de tafel van de lijn Derby van 4 Seasons eens goed. De teak bladen vormen een eenheid doordat de planken passend in elkaar vallen. Een prachtige combinatie met de stoelen van de lijn Scandic van 4 Seasons.

14046-90413-90415

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Derby teak aluminium anthracite tuintafel Ø 130 cm 1x Derby teak aluminium anthracite tuintafel Ø 130 cm
669.-
Scandic dining tuinstoel 4x Scandic dining tuinstoel

Normale prijs: 249.-

Special Price 212.-

1565.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 14046-90413-90415
Merk 4 Seasons Outdoor
Robuust met een verfijnde afwerking tot in de details. Bekijk de tafel van de lijn Derby van 4 Seasons eens goed. De teak bladen vormen een eenheid doordat de planken passend in elkaar vallen. Een prachtige combinatie met de stoelen van de lijn Scandic van 4 Seasons.
Omschrijving Derby teak aluminium anthracite tuintafel Ø 130 cm
Robuust met een verfijnde afwerking tot in de details. Bekijk de tafels en banken van de lijn Derby van 4 Seasons eens goed. De teak bladen vormen een eenheid doordat de planken passend in elkaar vallen. Bijzonder zijn de verschillende vormen waarin de tafel leverbaar is, waarbij ook de onderstellen in zowel teak als antraciet gecoat aluminium leverbaar zijn.

Scandic dining tuinstoel
De Scandic dining tuinstoel van 4 Seasons Outdoor heeft een design waarbij de “less is more” uitstraling prima bij past. Een minimalistisch, maar trendy design, met kwalitatief hoogwaardig materiaal gebruik. De combinatie van het donker gecoate RVS samen met het plat geweven rope geven een chique, luchtige uitstraling. Het all weather kussen in combinatie met de rope zitting zorgen voor een heerlijk comfort tijdens de mooie zomer dagen.
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Wat is Wicker / rope?

Wicker en rope is een uit hoogwaardig kunststof vervaardigde vezel gebaseerd op de looks van rotan. Waar voorheen deze vezels, afkomstig van de rotanpalm uit de subtropen werden gebruikt, heeft wicker deze ietwat gevoelige vezel vervangen. Het gebruik van deze kunststof draad is bijzonder veelzijdig. Wicker is beschikbaar in diverse kleuren, texturen en diktes.

Lees meer over Wicker / rope

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.