Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Duurzame eettafel met blad van Dekton keramiek en stalen onderstel

80149

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad Dekton Radium (matt) 1x Blad Dekton Radium (matt)
0.-
Tafelonderstel Lugo 1x Tafelonderstel Lugo
0.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80149
Omschrijving Blad Dekton Radium (matt)
Het Dekton Radium tafelblad vormt een weergave van een roestige, met zuur geoxideerde staalplaat met een design dat de warme uitstraling van de bruintinten perfect combineert met het koele karakter van blauwgroene tinten. Het blad heeft een industriële, warme uitstraling met bruine nuances daarbij heeft het blad een matte afwerking. In het kader van duurzame productie bestaat Dekton® Radium voor 80% uit hergebruikt materiaal. Verder is de Dekton Raduim verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen.

Tafelonderstel Lugo
De Lugo is een voorbeeld van een tafelonderstel wat heel stevig en stabiel staat met toch een minimalistisch uitstraling. Ook dit briljante massieve stalen onderstel is verzinkt en gepoedercoated.
Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
 • Slijtvast en UV-bestendig
 • Hoge krasbestendigheid
 • Vlek- en waterbestendig
 • Hoge vuur- en hittebestendigheid
 • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Lugo Collectie

De Lugo is een stevig en stabiel onderstel met een minimalistische uitstraling. Dit onderstel is speciaal ontworpen voor rechthoekige bladen en is geschikt voor zowel dunne Dekton tafelbladen alsook voor dikke granieten- en Hardsteen tafelbladen. Doordat de poten aan de buitenkant zijn gepositioneerd kan je optimaal gebruik maken van het blad. Naast een onderste ten behoeve van een dining tafel zijn er ook salontafel- en side-tafel onderstellen beschikbaar. Het Lugo tafelonderstel is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Lugo collectie

 1. Tafel van Scandinavisch design met dun keramisch tafelblad
 2. Granieten tafel met design zwart gecoat onderstel
 3. Betonlook eettafel met Dekton tafelblad en gecoat stalen tafelonderstel
 4. Marmeren eettafel met verfijnd zwart onderstel
 5. Tafelonderstel Lugo
 6. Salontafelonderstel Lugo H32
 7. Salontafelonderstel Lugo H40

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.